Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Véleményetek szerint hogy...

Véleményetek szerint hogy csináljam? Tapasztalatokat kérek

Figyelt kérdés
Mennem kell majd 3 napi uh-ra de akkor még nagyon vérzek,tudom hogy már láttak sokat ilyet az orvosok de nekem mégis kellemetlen.Valaki járt már ebben a helyzetben.Inszeminációra készülök.Tapasztalatokra lennék kíváncsi
2009. ápr. 15. 19:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy nem vérvételre kell menned? A 3. nap a hormonszintet szokták nézni vérvételből, de elnézést kérek, ha tévednék.

Ha viszont tényleg uh, akkor ne foglalkozz vele, ez van és kész, nem tudsz mit csinálni.A 3. napon még mindenki vérzik és szerintem az orvosok is tisztában vannak ezzel.

2009. ápr. 15. 19:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Persze hogy uh,mert megnézik hogy nem-e cisztás vagyok mert akkor nem lehet elkezdeni az inszemet.Ezt minden inszem előtt megcsinálják!Már tul vagyok a vérvételeken.
2009. ápr. 15. 19:44
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én többször voltam úgy uh-on, hogy véreztem. Ne foglalkozz vele, az orvosoknak teljesen természetes!

(remélem jól értettem a kérdést)

2009. ápr. 15. 20:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Persze, uh-ra kell menni 2. vagy 3. napon! Én is akkor voltam inszem előtt. A dokit nem zavarja, h vérzel, látott már ilyet, nyugi :)
2009. ápr. 16. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!