Mikor jöttetek rá hogy teherbeestetek? De ugy gondolom,
hogy nem volt mellette tünet?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 15. 18:44
1/9 anonim válasza:
Nekem tünet volt is, meg nem is. Nekem nem jött meg, de nálam ez "megszokott" volt, mert PCOS vagyok és nem szokott gyógyszer nélkül megjönni. Már egy ideje próbálkoztunk, de már sokadjára sem sikerült teherbeesnem, ezért, mikor ismételten nem jött meg a mensim, elmentem az orvosomhoz, hogy írjon fogamzásgátlót; pihenni akartam, kicsit újratöltődni, de ekkor közölte, hogy úgy látja, egy darabig nem lesz szükségem fogamzásgátlóra és menstruálni sem fogok. Ekkor 6hetes voltam.
2009. ápr. 15. 18:52
2/9 A kérdező kommentje:
gratulálok neked olyan szerencsés vagy és persze a babodnak is grat!
2009. ápr. 15. 18:57
3/9 anonim válasza:
Hát nem volt betervezve,mert nekem azt mondták a 3.után,hogy több nem lehet.Aztán meg is volt a bajom,de kevesebb,mint szokott,de a hasam csak nőtt,a melleim megduplázódtak.Na ekkor gondoltam csinálok tesztet,ami + lett!
2009. ápr. 15. 19:02
4/9 anonim válasza:
Én kívánós voltam, meg hányingerem volt, szédültem, mellfeszülés meg ilyenek... de mégsem gondoltam, hogy babó, mert nekem ezek a mensim előjelei (és ha kicsit gázosabb hónapom volt akkor még ájulás is párosult a tünetekhez mensi idején). Egyedül a fáradékonyság nem stimmelt ezért vettem tesztet és szerencsére + lett.
10+6 hetes kismama
2009. ápr. 15. 19:03
5/9 A kérdező kommentje:
a 2-nak szia nekem is sokkal kevesebb és csak 3 nap tartot ami nálam rövid és nagyon szurogat bele a hasamba szt ez terhesség megéri textet csinálni!Am nagyon jo hallani hogy 3 csodás gyerek után is megtermékenyültél Gratulálok
2009. ápr. 15. 19:09
6/9 anonim válasza:
Köszi a gratulációt,épp most dolgozunk az 5.gyereken.Tavaly év végén sajna elment 8 hetesen,de én nem adom fel!Lehet másnak ez abnormálisnak tűnik,de nekem a gyerekek a mindenem.Akinek még nincs,annak kivánom,hogy minél előbb teljesüljön az álma,és élje át az anyaság minden örömét!
2009. ápr. 15. 19:25
7/9 anonim válasza:
Nekem se volt semmi tünetem, egyedül csak annyi, hogy a szokásos 5 nap helyett 3 napig véreztem. Az előtte való hónapban még "rendesen" megvolt. Én spirált akartam felrakatni a dokival, mert nem szerettem volna tovább szedni a gyógyszert. Majdnem leestem a vizsgáló székből, mikor azt mondta, hogy szerinte babát várok. Azonnal átvitt az uh-ba, meg is néztük és tényleg ott rugdalózott-kapálózott az én 4. kisbabám. Akkor voltam 9 hetes. Mostmár 7,5 hónapos a kislányom.
2009. ápr. 15. 20:37
8/9 anonim válasza:
Szia!
Én a megtermékenyülés napjától olyan fáradt voltam, hogy egy pár fokos lépcsőzés után is lihegtem. Olyan izomfájdalmam volt, hogy azt hittem valami betegségem van. Persze 7 év reménytelen babavárás után ki a franc gondolta, hogy terhes vagyok. Mégis a 28. napon teszteltem és csodák csodája pozitív lett... na azóta hányingerem van, de egész nap és a többi szokásos tünet :-)
2009. ápr. 15. 21:29
9/9 anonim válasza:
Szia!
Nekem a párom mondta, hogy biztos terhes vagyok, mert nem volt kedvem szexelni. Kicsit fáradtabb voltam és fel voltam fújódva. Aztán vettünk egy tesztet. 23-án lesz Riki baba 8 hónapos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!