Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vasárnap óta késik. Még ilyen...

Vasárnap óta késik. Még ilyen soha nem volt, óramű pontosságú 28 napos ciklusaim voltak. Eddig minden reggel 37 volt a hőm, viszont ma reggel 36,8-ra esett le. Akkor ez már nem lehet baba?

Figyelt kérdés
Én még mindig reménykedem, és pozitívan gondolkodom! Segítsetek nekem, mert itt mindig olyan jó tanácsokat kapok!
2008. márc. 6. 13:12
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
de aranyosak vagytok csajok. A 19 hetes kismaminak üzenem, hogy nagyon aranyos, hogy majdnem elbőgte magát, de nem annak szántam ezt a kérdést. Lehet, hogy tudatlan vagyok, de honnan tudom azt meg, hogy hanyas az érzékenysége a tesztnek?
2008. márc. 6. 15:45
 32/38 A kérdező kommentje:
ha most ebben a pillanaban csak clearblue-m van itthon csináljam meg? Vagy?
2008. márc. 6. 15:48
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
szia. én már csináltam volna a helyedben tesztet. bár aztán én is megszoktam bánni mert nem mutatja ki és teljesen idegroncs leszek tőle. már a gyógyszertárban 2 ével viszem. néha az az érzésem h teljesen hülyének néznek. kb. 2,5 éve csinálom ezt.:((( szurkolok neked. most én is ott tartok mint te de nekem még várnom kell egy pár napot.tesztelj!
2008. márc. 6. 17:09
 34/38 A kérdező kommentje:

teszteltem! valami mintha lenne ott a párom is azt mondja! Holnap lehet újrapróbálom. Addig is szorítsatok!

Köszönöm

2008. márc. 6. 17:35
 35/38 anonim ***** válasza:
100%

remélem hamar megtod milyen is amikor már egy reklámon is képes vagy elbőgni magad,mert éppen egy édi kutya vagy kislány futkozik benne,hát még azon h más is babócát akar:-)hormonok tombolnak rendesen:-)

halvány csik is csik!!!

hajráááá!!!

19 hetes

2008. márc. 6. 19:22
 36/38 A kérdező kommentje:
tényleg köszönöm mindenkinek mindent. Ma reggel sajna nem tudtam hőt mérni, mert ilyenkor mindig egy órávaL ELŐBB KELL KELNEM A MEGSZOKOTTNÁL. Ma veszek megint tesztet és akkor is írok, mert az ennyi szurkoló ember megérdemli, hogy megírjam, hogy mi lett.
2008. márc. 7. 07:42
 37/38 A kérdező kommentje:
ma elkezdtem barnázni:(((
2008. márc. 7. 11:54
 38/38 anonim ***** válasza:

Szia!

Végig olvastam a kérdésedet és a reakciókat! Én is sok bíztatást kaptam ezen az oldalon és adtam infókat! Mostmár én is kíváncsi vagyok, hogy mi lett a vége a történetednek? A barnázás még nem jelent menstruációt! Remélem rendben minden a teszteléssel! Feltétlenül írj ide!

2008. márc. 11. 14:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!