Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vasárnap óta késik. Még ilyen...

Vasárnap óta késik. Még ilyen soha nem volt, óramű pontosságú 28 napos ciklusaim voltak. Eddig minden reggel 37 volt a hőm, viszont ma reggel 36,8-ra esett le. Akkor ez már nem lehet baba?

Figyelt kérdés
Én még mindig reménykedem, és pozitívan gondolkodom! Segítsetek nekem, mert itt mindig olyan jó tanácsokat kapok!
2008. márc. 6. 13:12
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%

tudom nehéz, de várj egy hetet a tesztel.nekem az első tesztem neg. volt, rá egy hétre mutatott csak poz.-t

sok sikert

2008. márc. 6. 13:35
 22/38 A kérdező kommentje:
igen ez az, ami miatt tartok egy kicsit ettől az egésztől, hogy nega lesz. Mert az ismeretségi körömben is volt olyan, akinek kb. egy hét múlva mutatta a +-at. Tényleg nagyon aranyosak vagytok, hogy ennyire szorítotok nekem. Tegyétek ezt továbbra is, mert én is ezt teszem, csak és kizárólag pozitív dolgokra gondolok!
2008. márc. 6. 13:39
 23/38 A kérdező kommentje:
és neked utolsó válaszoló, voltak tüneteid? Előtte volt már mensi késésed?
2008. márc. 6. 13:39
 24/38 anonim ***** válasza:
100%
Előfordulhat,hogy - lesz a teszt,de ha terhes vagy akkor már valószínű kimutatja!Az bizony nagy öröm lenne!Ha -,akkor még mindig csinálhatsz egyet pár nap múlva,hátha változik!Én tuti nem bírnék várni.Nekem a mensi elött 2 nappal + volt a teszt.Igaz nagyon halvány csík volt,de csík volt!
2008. márc. 6. 13:42
 25/38 anonim ***** válasza:
100%
ha megy le a hőd akkor nem vagy terhes
2008. márc. 6. 14:14
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
Ez még nem hőleesés, az előző válaszolónak üzenem. 36,8 még magas hő. Persze valakinek ez már az, de nem egy embernél van hogy így cikázni kezd a hő és terhes.
2008. márc. 6. 14:38
 27/38 anonim ***** válasza:
100%

Hűűűű! Rekordot döntesz a hozzászólások arányában! :)

A DM-es Clearbluet semmiképp se használd, mert annak az érzékenysége 50-es, vegyél Voraxot, azok 20-as érzékenységűek! Melelsleg tényleg lehet, hogy nincs anniy HCG még a szervezetedben, hogy kimutassa! Várjuk az eredményed!!!:)

2008. márc. 6. 15:00
 28/38 anonim ***** válasza:
100%
Helyesbítek, nem Voraxot, hanem Coraxot :)
2008. márc. 6. 15:01
 29/38 anonim ***** válasza:
100%

vegyél már tesztet,annyira kiváncsi vagyok, és szoritok ezerrel!!

ráadásul most eléggé érzékeny is vagyok lelkiekben,igy majdnem elbőgtem magam h remélem terhes vagy:-)

19 hetes kismama

2008. márc. 6. 15:15
 30/38 anonim ***** válasza:
100%
vedd meg az összes létezőt, én tutti azt csinálnám, aztán hajrá, csak iggyál eleget,h legyen elég pisi is hozzá!!!
2008. márc. 6. 15:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!