Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi idő alatt jött össze a...

Mennyi idő alatt jött össze a gyerek?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 15. 16:55
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Van akinek azonnal összejön, van aki éveket vár...min múlhat? Bár gondolom ezer dolog... Genetika? kor?
2009. ápr. 15. 17:36
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
elsőre összejött, sajnos elvetéltem. Szeretném, ha az április végi menzim lenne az uccsó, májusban szeretnék teherbe esni. Bízok benne, hogy, ha az első is azonnal összejött, ezzel sem lesz baj. CSak megmaradjon!
2009. ápr. 15. 17:55
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
ez egy igen érdekes kérdés. Az első azonnal az első hónapban (nem tervezett)jött össze.A másodikat sajnos (egyéb körülmények miatt el kellett vetetni: (( (kiszakadt gumi miatt lett) tehát elsőre. A harmadikkal méhen kivüli voltam(műtét + petevezeték kivétel)Most 4 hónap próbálkozás és semmi. Ennyire megmondhatatlan. Függ az étkezéstől, a testsúlytól, a stressztől stb.
2009. ápr. 15. 18:56
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi 7 évet vártunk, mire sikerült a világ legtermészetesebb módján! Nem értem 7 évig mi volt velünk!!!

2009. ápr. 15. 22:04
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi a ferjemmel csak egyszer nem vedekeztunk,ossze is jott a baba.

Bar addig is megszakitasosan vedekeztunk(masfel honapig) ugy h nem bantuk h osszejott.

Most vagyok 30 hetes kismama.

Minel elobbi babasodast kivanok neked es mindenkinek aki babot szeretne!

Kitartas!

2009. ápr. 16. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!