Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jart mar igy valaki ilyen...

Jart mar igy valaki ilyen tünetekkel es tenyleg babas lett?

Figyelt kérdés
En mar 38-eves vagyok de meg soha nem volt az arcomon pattanas.Most van. puffadok,a fejem faj,(jo fajt elödte is)de most minden napos.Viszket a hasam,faj-viszket a mellem,es neha szedülök,ami hanyingerrel jar.Almos vagyok,a nap barmely szakaban eltudnek aludni,es pisilnem kell ugy masfel orankent.A szamban olyan mintha vasat tartanek,femes iz!Az eteleknek semmi ize nincs,de meg a gyümölcsnek sem.Nemertem mi lehet velem?!Merjek babocara gondolni?A mensimig van meg kb:öt-napom. Szerintetek ilyen koran erezhetem ezeket?
2009. ápr. 15. 16:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Háát lehet, nekem a férjem a mensesem előtt egy héttel rám nézett és mondta, hogy terhes vagyok és most már 9 hónapos a negyedik babánk:) ja 35 éves vagyok. Nekem mindíg görcsölt a hasam mintha meg akarna jönni és a melleim nagyon fájtak.
2009. ápr. 15. 16:52
 2/10 anonim ***** válasza:
Szia!Elképzelhető,hogy babás lettél!Ha nem jön meg,mikorra elmúlna csinálj egy tesztet,de szerintem most is megpróbálhatsz eggyel!Majd ird meg az eredményt!Kiváncsi vagyok!
2009. ápr. 15. 17:01
 3/10 A kérdező kommentje:
Negy gyermek!!! SZIVEMBÖL GRATULALOK!!!!!!Meg kerdezhetem hogy a negy babad közül valamelyiknel is erezted ezt amit most en?Ird meg legyszives ha igen,vagy ha eggyiknel sem akkor kerlek beszelj le arrol hogy tovabb almodjak!!!A biologiai oram bizony mar a vege fele jar.Tölem a jo isten megvonta az anyai erzes gyönyöreit.Nektek megegyszerGRATULA!!!!!!!!!!
2009. ápr. 15. 17:02
 4/10 anonim ***** válasza:
Én 99%-osra mondanám,hogy terhes vagy
2009. ápr. 15. 18:30
 5/10 anonim ***** válasza:
Szia!Második válaszoló vagyok!Nekem is 4 gyermekem van és a negyedik úgy jött össze,hogy azt mondták több nem lehet!Nem is gondoltam,hogy terhes vagyok,mert úgy voltam,mint te,de nekem megvolt a bajom,de kevesebb,mint lenni szokott.Rákszűrésen is voltam kb.a 2.hónapban lehettem,a doki megcsinálta,de nem mondta,hogy terhes lennék.Azt elkezdett nőni a hasam,meg a melleim hatalmasak lettek.Hiába menzi ide vagy oda,csináltam egy tesztet és + lett!Leesett az állam.És teljesen más vizsgálat céljából mentem hasi UH-ra,ahol megállapitották,hogy 20 hetes vagyok!Ne add fel a reményt!Csinálj mindenképp egy tesztet!Azt ird majd meg az eredményt!
2009. ápr. 15. 19:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Tuti terhes vagy :-)
2009. ápr. 15. 22:06
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem nagyon-nagyon gyanus vagy!:)

Igen,a fejfajas,szedules,hanyinger,almossag,pisi ejjel-nappal az nalam is meg volt szinte a terhesseg bekovetkezesetol kezdve.

Igen,erezheted mar most,mondom h en is ereztem ilyen tajban.

Ja es a korod miatt ne aggodj,egyik ismerosom most lett terhes 42 evesen.Most 8 hetes.

Ird majd meg az eredmenyt.

Szoritok neked!

Udv:30 hetes kismama

2009. ápr. 16. 00:17
 8/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen köszönöm a valaszokat lanyok igazan nagyon aranyosak vagytok!KÖSZÖNÖM!Tesztelek holnap kora reggel es megirom ide hogy mi törtent.Annyira jolesett amit irtatok,hogy sirtam.Igazan KÖSZÖNÖM!!!!
2009. ápr. 16. 07:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia az első vagyok. Ne haragudj de nem tudok mindennap a gép elé ülni és csak most olvastam a kommentedet. A gratulációt köszönöm, a terhességeim során az álmosság szinte mindíg jelen volt bárhol bármikor el tudtam aludni. És a sűrű pisilés is, és most a negyedikkel a reggeli rosszullét is volt. Kérlek írd meg az eredményt nagyon szorítok neked!!!35 éves anyuka
2009. ápr. 17. 10:19
 10/10 A kérdező kommentje:
Teszteltem negativ.A tüneteim nem multak el söt most mar elkeztem görcsölni.Valoszinü hogy megfog jönni.De azert nagyon szepen köszönöm hogy szoritasz nekem.Nagyon Bizom a joistenben,hogy velünk is csodat tesz majd!NEKED MEGEGYSZER SZIVEMBÖL GRATULA!!!!ÖRÜLÖK EN IS A TE ÖRÖMÖDNEK ES BOLDOGSAGODNAK!!!ANGELA.
2009. ápr. 17. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!