Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan kell értelmezni, ha...

Hogyan kell értelmezni, ha hőmérőzők?

Figyelt kérdés
Már 6 hónapja probálkozunk a párommal, de eddig sajnos eredménytelenül. Elkezdtem hőmérőzni, de fogalmam sincs hogyan kell értelmezni. Hány foknál van peteérésem? Ma pl. 37.3 volt.nagyon köszönöm
2009. ápr. 15. 15:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Ennyiből nem lehet megmondani, hogy hány foknál van peteérésed! A görbe kiértékelése relatív, a többi mért értékhez kell viszonyítani. Én ezt a szabályt ismerem:

"Ha 3 egymást követő napon legalább 2 tizeddel magasabb az ébredési hőmérséklet, mint az azt megelőző 6 napon bármikor, akkor a 3 nap közül az elsőn volt a peteérés"

Kicsit bonyolultan hangzik, de remélem érthető...

2009. ápr. 15. 15:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Meghatározó, hogy hány naposak a ciklusaid. Milyen az alap testhőmérsékleted. Nem tudom hanyadik ciklusnapodon jársz, viszont szerintem a 37.3 már akkor szokott lenni a hő ha "normál körülmények között" (nincs megfázás....) megtörént a peteérés.
2009. ápr. 15. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!