Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha nem volt Pé-em akkor...

Ha nem volt Pé-em akkor mikorra várjam a menzimet?

Figyelt kérdés
26-27 naposak a ciklusaim,és ma a 22 napnál tartok,és hőm szerint nem volt PÉ-em.Mikorra várjam a menzim???
2009. ápr. 15. 08:00
 1/7 A kérdező kommentje:
2009. ápr. 15. 08:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem ez az első hónap, hogy nem volt - pontosabban szerintem nem időben volt, hanem a 28. napon - , s ma tartok a 35. napon. Ma meglátogatom a dokit, s megkérdem meddig várjunk, vagy mi történik ilyenkor ... ha gondolod majd leírom, hogy mit mondott!
2009. ápr. 15. 09:46
 3/7 A kérdező kommentje:

szia.

Azt nagyon megköszönném ha megirnád,mert nekem sem volt sohasem késői pé em.

2009. ápr. 15. 09:52
 4/7 A kérdező kommentje:
teszteltél egyébként??
2009. ápr. 15. 09:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem, nem teszteltem, mert felesleges lenne ... tudom, hogy semmi nincs ... sajnos! Mikor volt - szerintem - akkor a spermavizsgálat miatt pont önmegtartóztatáson voltunk! :( Pedig mi olyan szépen kiszámoltuk, hogy majd akkor pont jó lesz, mert addigra kb. meg kell jönnie. De erre mondják, hogy ember tervez ...

Akkor majd este megírom, hogy mit mondott!

További szép napot!

2009. ápr. 15. 12:46
 6/7 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM SZÉPEN.
2009. ápr. 15. 13:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Noh, voltam dokinál, s felírt egy tapaszt, amiből a kisebbiket már fel is raktam, s négy napig rajtam marad, majd kell felraknom egyet a nagyobb fajtából szintén négy napig. S azt mondta, elvileg utána már meg kell jönnnie ... pár nap csúszás lehet, de meg fog jönni. Azt mondta, mivel nem volt peteérés, s nem termelődött elég progreszteron, így kell egy kis rásegítés ... most már nincs más, mint várni türelmesen.

Amúgy kaptam egy másik tapaszt ciklusépítésre a következő hónapban, s már most felírta, hogy az utána lévő hónapban kezdjük a clostit, csak előtte még látni akarja, hogyan reagálok a tapaszokra!

Remélem tudtál kiszűrni valamit, ami esetleg hasznos lehet!

Szép estét Neked! :)

2009. ápr. 15. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!