Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Honnan lehet tudni? (méhnyak)

Honnan lehet tudni? (méhnyak)

Figyelt kérdés
Hogyan lehet kitapintani, hogy a méhnyak alacsony/közepes/magas és zárt/közepes/nyitott-e? Egy ovus alkalmazást töltöttem le a telefonomra, és abban így vannak meghatározva :) Köszönöm a segítséget!
2011. aug. 18. 01:23
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hú, nem tudom, de a múltkor a nagybátyám (nőgyógyász) mesélte, hogy egyre több az önjeljölt méhnyakvizsgáló, (ez alapból nőgyógyász dolga, feladata, és a tudása szükséges hozzá), és sokszor vonnak le a nők helytelen következtetést, illetve már olyanja is volt, aki fertőzést kapott (gondolom nem mosott kezet alaposan), és olyan is, aki a műkörmével felsértette a saját hüvelybemenetét. Én nem javasolnám, és nem a felsértés, meg a fertőzés miatt. Hanem mert nem vagy orvos.
2011. aug. 18. 02:15
 2/2 A kérdező kommentje:
Jó, hogy mondod. Én is nagyon tartok az ilyesmiktől. Ez már abból is látszik, hogy azt sem tudom, hol kell kitapintani :) Kiváncsiságból kérdeztem, de nem hiszem, hogy valaha is ki fogom próbálni. :) A tesztből meg majd kihagyom. Köszi a válaszod!
2011. aug. 18. 03:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!