Mit kell tudni a méhnyak érlelő zseléről, menetéről? A doki azt mondta ha egy héten belül nem történik semmi azt fogják alkalmazni
Szia! Azt hiszem, Prepidil a neve, ha ugyanarra gondolunk.
7 hete szültem, nekem is ezt helyezett föl a doki. Olyan volt, mint 2 kis golyó, később láttam, amikor kijött. A doki azt mondta, kb. 4 óra, amíg lesz hatása, utána kapom a beöntést. Ehhez képest 2 és fél óra múlva megvolt a lányom, beöntésre már nem volt idő. Ja, csak 1 ujjnyira voltam nyitva, amikor bementem, úgyhogy tényleg nagyon gyorsan hatott, de borzasztó erős fájásokat csinált. És ami még kellemetlen volt, hogy kb. 15 percig hanyatt kellett mozdulatlanul feküdnöm, nehogy elmozduljon. Remélem, nem ijesztettelek meg. Könnyű szülést!
Szia! Nekem is ezt alkalmazta a dokim, de nekem semmit nem használt pedig 2-t is kaptam. Nekem úgy magyarázta, hogy ez egy folyadék amit egy műanyag fecskendő szerűséggel a méhszájba juttat úgy hogy a méhszájat szét feszíti. 41. hetesen reggel 7kor tette fel az elsőt. Teljesen zárt volt a méhszájam, eléggé fájt a felhelyezése. Jó nagy fájások jöttek tőle, de mivel nem nyíltam másnap reggel megint kaptam egyet. Attól még nagyobb fájásaim lettek, de ez sem használt igazán, végül oxitocint is kaptam, de arra sem jött ki a babó ezért császár lett.41+2 naposan született meg. Az én esetem viszonylag ritka, úgyhogy nem úgy állj hozzá, hogy biztos, hogy veled is így lesz.
Könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!