Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Győrben tudtok olyan orvost,...

Győrben tudtok olyan orvost, aki ha megkéri a kismama programozott császárt fog alkalmazni?

Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 23:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
41%
Bocsi, hogy nem tudok, de hadd kérdezzem meg, miért akarsz így szülni? Nem akarlak elítélni, de én nem értettem edddig se és nem értem most se, miért akar valaki programozott császárral szülni. És nincs senki más akitől megkérdezhetném.
2010. jún. 5. 23:56
 2/11 anonim ***** válasza:
47%
Például azért nem, mert nem mindenki vágyik elviselhetetlen fájdalmakra, és a később megjelenő vizeletinkontinencia is teljesen világos és direkt kapcsolatban van a gátizmok szülési traumájával ill. a hüvelyi szülések számával. Az epidural természetszerűleg csak az előbbi problémakört képes kezelni, utóbbit nem. Nyilván a császárnak is megvannak a maga kockázatai, de ha magamról lenne szó, én is azt választanám. Lehet lehurrogni meg lepontozni, de eleget láttam, hogy milyen szürnyű az inkontinencia, és mennyire nehéz jól kezelni. Én nem kérek belőle, köszönöm.
2010. jún. 6. 01:30
 3/11 anonim ***** válasza:
23%
akkor meg minek vallaltok gyereket???? en meg az ilyen noket itelem el,ha mar megfogant meg megtudtatok csinalni lehet megszulni is es nem csak azt nezni, hogy jaj az anyukanak mi a konnyebb es elviselhetobb en nekem volt egy sima es egy csaszaros szulesem de 100 szor azt mondom hogy SIMAN!!!!remelem nem fogsz olyan dokit talalni aki csak ugy megcsaszarozz mert neked az kenyelmesebb:S ne hogy azt hidd hogy a csaszar jobb mint a sima szules neeem sooot roszabb sokkal...csak akkor csaszarozznak ha baba vagy az anya veszelyben van vagy valami modon nem tud az anya siman szulni, de csak ugy nem szoktak csinalni:S
2010. jún. 6. 04:53
 4/11 anonim ***** válasza:
69%
A kérdésre válaszoljatok b***meg!!! Istenem... Nők... Bla-bla-bla-bla-bla-bla, ez megy... (Egyébként szerintem minden orvos megpróbál majd lebeszélni erről, ez nem jó a babának...)
2010. jún. 6. 08:45
 5/11 anonim ***** válasza:
72%

Nincs valamilyen gondod, betegséged, amire hivatkozhatnál?

Mert így szerintem nehéz lesz. Esetleg a terhesgondozáson beszélgess az anyukákkal, hátha ott jobban tudnak segíteni!

2010. jún. 6. 12:31
 6/11 anonim ***** válasza:
56%
Bár nem tudom, hogy miért szeretnél prog. császárt, de nekem nem rég született meg a babám (első) és sz elejétől farral volt, tehát a dokim készítgetett végig a császárra. Én szinte az utolsó pillanatig reménykedtem, hogy hátha megfordul, nem fordult meg, így császár lett. Hát nem tudom melyik a jobb, igaz, hogy akkor nem érzel semmit, de utána 24 órát kellett az őrzőben lenni, ott nagyon rossz volt a kiszolgáltatottság, majd aztán láttam a simán szülz anyukákat, hogy milyen könnyen mozognak, míg nekem minden egyes le és felkelést,leülést és felállást, ágyban való megfordulást meg kellett "tervezni".
2010. jún. 6. 13:54
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia!GYőri vagyok,de annyira nem ismerem a dokikat./nem tudom,miért akarsz császárral,de én simán szültem,ha lenne még egy akkor én is megpróbálkoznék inkább a császárral-tehát megértelek./
2010. jún. 6. 14:27
 8/11 anonim válasza:
71%
Nagyon jó kérdés én is győri vagyok én is tervezett császárral szertnék szülni,remélem találunk egy jó dokit én is most kezdem a kersgélést de még nincs fejlemény? Mikkora várod a babát?20km
2010. jún. 7. 11:37
 9/11 anonim ***** válasza:
47%
Én is Győrben szültem nemrég és szerintem jelen pillanatban nem fogtok vagy nagyon nehezen találni olyan dokit aki csak azért császározzon, mert ti így akarjátok! Tavalyi évben túl sok lett a császáros ezért szigorítani kellett tudomásom szerint. Nagyon gyakran előfordult hogy ha csak egy kis nehézség közbejött már is tolták a műtőbe a kismamát. Ezért most már tényleg csak ha nagyon muszáj akkor császároznak. Ráadásul januártól az én dokim lett a szülészet igazgatója ő meg nagyon császár ellenes, nekem nagyon nagy volt az esélyem a császárra, de harcolt a természetes szülésért, és én rettenetesen hálás vagyok érte. Szerintem, a világ legszebb, legcsodálatosabb dolga szülni.
2010. jún. 7. 23:33
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Dr.Likár Zsoltról és az osztályvezető Nagy László (?) dokiról hallottam, de ez nem 100%. Az viszont tény, hogy a Mika Péter doktor operál a legjobban. Szerintem érdemes elindulni ezen a vonalon. Amúgy, ha valaki - bármiért - fél a hüvelyi szüléstől, akkor kérheti a pszichológiai kivizsgálást és indokolt esetben lehet programozott császár. Én úgy gondolom, hogy látatlanban senkit nem szabad elítélni, szóval a hozzászólók is inkább a kérdésekre koncentráljanak, ne támadják a kérdés feltevőjét... Segítsünk egymásnak!!!
2010. jún. 9. 03:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!