Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez terhesség jele lehet?

Ez terhesség jele lehet?

Figyelt kérdés
Mostanában nem lehet nálam kiszámitani hogy mikor jön meg ez még annyira nem is gond nekem! A fő problémáim ma kicsit görcsölök de mielött megjön az elött fáj a mellem, fáj a derekam, és nagyon nyűgös vagyok na meg ugy görcsölök hogy nem tudok fel állni na most pedig nem fáj semmim! Fel vagyok puffadva a hasam alja kemény enyhén görcsöl a hasam egyik nap hányingerem volt de csak egy napig!
2011. aug. 17. 16:30
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem is az elmúlt 3-4 hónapban olyan összevissza jött meg, hogy mikor megállapítottam hogy no akkor talán 25 napos a ciklusom, akkor tuti a következő 28ra jött meg. és ez így ment 4 hónapig. Múlt hét szombaton kellett volna elméletileg megjönnie a 29 napos ciklusom alapján, de nem jött. előtte már valahogy éreztem hogy baba van. Nem tudom hogy leírni, de sejtettem legbelül hogy nem is fog megjönni. az első gyermekemnél is pont így volt. valahonnan megéreztem. vasárnap nagy pozitív teszt lett :D Jah és semmi olyan tünetem nem volt, ami azelőtt mensi előtt szokott lenni. azok a tipikus jelek amiket kora terhességi jelnek is szoktak nevezni. az egyetlen tuti dolog a fehér folyás. menszi előtt mindig vizes folyásom volt 1-2-3 nappal előtte. Most nem volt hanem fehér folyásom volt. ebbből is gondoltam hogy bébi van. ha nagyjából be tudod lőőni hogy mikor voltatok utoljára együtt, attól számolva 10-14 nap múlva tesztelhetsz és meglátod. én is így voltam vele. azért csináltam meg vasárnap a tesztet, mert ha negatív akkor tuti megjön csak összevissza, ha meg bébi van akkor úgy is pozi lesz! szurkolok!
2011. aug. 17. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!