Lehet fogyiteát inni ha babát szeretnénk?
Figyelt kérdés
2011. aug. 16. 19:50
1/4 anonim válasza:
Mindent lehet, de én nem tenném. HA fogyni szeretnél, egyél kevesebbet (főleg délután és este)és sétálj sokat- ha teheted.
2/4 anonim válasza:
Szerintem amíg csak szeretnél addig lehet. Utána (mint ahogy sok gyógynövényt )már nem. Én nagyon náthás lettem amikor babát vártam és arra szerettem volna teát inni. Rá volt írva, hogy terhesek nem ihatják. Én nem innám már akkor sem ha terveznénk a babát(fizikálisan is nem csak gondolatban...:) )
3/4 anonim válasza:
Első vagyok megint. Bár nem ezt kérdezted, de egyszer egyik DMben fogyasztószer hatását olvasgattam. KOnkrétan ez volt ráírva: károsíthatja az örökítő anyagot. Soha nem felejtem el. (ennek ellenére anno és is szedtem valamilyet-persze más fajtát. DE mára tudom, jobb ha reggel teleeszem magam, délben már kevésbé, este pedig minimálisat. Nasi alig, inkább gyümölcs.
4/4 anonim válasza:
a fogyitea vízhajtó hatású.
Inkább tarts aloe vera kúrát, vagy szedj vitamint! Már a gyerekre készülj, ne az alakod féltsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!