Mit jelent az ha megindul egykis rozsazines vérzés? Ez rosz jel? Már 2 hete késik, és teszt is halvány pozitivat mutatott, akkor most nem is vagyok terhes? Irjatok mert nagyon ki vagyok .
Figyelt kérdés
2011. aug. 16. 13:01
11/14 A kérdező kommentje:
Nem zárta ki , be is irta az orvosi papirra hogy a teszt pozitiv lett, azt monda ha meg áll a vérzésem , teszteljek még eggyet .De vérzek rendesen , ugyhogy nincs mit tovább tesztelni, tul korai terhesség lehett, és nem ányazodott be hanem távozott vérzéssel , azt mondta az orvos. Meg annyit moindott h picit az egyik petefészkem nagyobb.
2011. aug. 17. 08:42
12/14 anonim válasza:
Az első vagyok.
Őszintén sajnálom. Nem is próbálok nagy szavakat írni,ilyen helyzetben mit sem ér. Tudom,én 2x már átéltem.
Legyél erős...és ne add fel soha...
13/14 anonim válasza:
Azért még ne add fel. Én biztos tesztelnék még egyet pár nap múlva. Az első terhességemnél az 5. héttől a 11. hétig véreztem egyfolytában! Volt amikor már az orvosok is azt nézték, hogy mikor vihetnek kaparásra. De élt a kisfiam! Ezzel nem akarok hiú reményeket táplálni benned, csak szeretném, hogy tudd ilyen is létezik!!!
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, tanácsokat és biztatást, nagyon sokat segitett hogy ezt a napot átéljem, igyekszem összeszedni magam , hiszen ,az élet megy tovább. A párom se engedi hogy elhagyjam magam. Kedves utolso válaszolo , erre nem is gondoltam , de a nögyogyász is ezt mondta ha megáll a vérzésem teszteljek mégegyszer, nem értettem miért, koszi hogy leirtad ezt , nem tudam hogy ilyen létezik . Ma vérezgettem ,de nem olyan nagyon , meg egy kicsit görcsölgetek . Délután mikor elmentem vécére valami átetszö nyálkaszerü nyulo folyt ki belöllem . Nem tudom mi lehett , ilyen még nem volt.
2011. aug. 17. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!