Mi lehet annak az oka, hogy egy nagyon pontos mensi késik több, mint 1 napot és nehezen indul meg a vérzés?
Figyelt kérdés
Szinte, mintha valami visszatartaná abban, hogy meginduljon olyanok voltak. Miért?? Eddig mindig pontosan jött meg, szinte órapontosságra. Most késett. És a hormonok "dolgoztak", mert voltak fura tüneteim. A hőm úgy alakult az utóbbi napokban, hogy 36,9 volt több napig, és utána lett 36,7 amikorra esedékes lett volna a mensi, majd még ma is szintén 36,7-et mértem. De most már azért vérezni kezdtem. Az alaphőm pedig 36,5 egyébként. Miért nem esett már le a hőm? A melleim is fájnak még izomlázszerűen ha hozzájuk érek, de már nem olyan erősen.2011. márc. 18. 10:44
1/8 anonim válasza:
Szerintem holnapra leesik a hőd.Velem is volt már hasonló.Ilyenkor a hormonok játszanak velünk,vagy nem tudom.
2/8 A kérdező kommentje:
Az nem lehet, hogy ott volt a babánk, csak nem bírt megtapadni?? Késés nem azért lehetett most??
2011. márc. 18. 10:49
3/8 A kérdező kommentje:
Ok, ha leesik a hőm, akkor megértem, ez most egy ilyen ciklus volt, lehet volt is ott valami, de lehet, hogy nem, csak egy ilyen ciklus volt azt annyi.
És mi van, ha holnap sem esik le a hőm?
2011. márc. 18. 10:50
4/8 anonim válasza:
Ha gondolod csinálhatsz egy tesztet.
De szerintem ha baba elmegy nem egy napot késne.Bár nem értek hozzá.
Csak leírtam neked,hogy velem is volt ilyen.
Első voltam.
5/8 anonim válasza:
Sok ciklus lehet más. Nem vagyunk gépek! Van, hogy az egyik ilyen, a másik meg egy kicsivel másabb.
Szerintem nem volt babád. Jól mondták, akkor sokkal többet szokott késni, illetve akkor elég erős vérzés van. Meg lehet különböztetni a normál mensitől. Barátnőmnek sajnos két hónapja volt ilyen. Szóval szerintem felesleges a teszt!
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Ha a hőm nem fog esni, akkor majd valamikor csinálok egy tesztet. Ha le fog esni, akkor nem fogok csinálni.
2011. márc. 18. 11:02
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2011. márc. 18. 11:03
8/8 anonim válasza:
Nekem menszi második napján esik le a hő.. Szóval ebből nem lehet következtetni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!