Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » értékelné valaki a görbémet?...

értékelné valaki a görbémet? össze vissza van, és szerintem pé sem sem volt.

Figyelt kérdés
[link]
2009. ápr. 14. 09:57
 1/9 anonim ***** válasza:
50%

Magas a hőd!Hol méred?Mikor?

Én mindig a hüvelyben mérem ébredéskor!Előtte nem kelek fel pisilni sem!Kinyitom a szemem és nyúlok a lázmérőért(higanyos) és mérek!Te is így csinálod?Ha igen, akkor szerintem menj orvoshoz, mert ez nagyon magas!

2009. ápr. 14. 09:59
 2/9 A kérdező kommentje:
hüvelyben mérem ébredés után kb 10 percel,de még nem kelek ki az ágyból.
2009. ápr. 14. 10:00
 3/9 anonim ***** válasza:
50%
Hát ez tényleg nagyon magas. Gondolom nem vagy beteg, lázas?! Akkor pedig pajzsmirigy problémád lehet. Szerintem keresd fel a dokidat vagy egy endokrinológust.
2009. ápr. 14. 10:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg úgy hogy nem vársz semennyit sem, hanem egyből mérsz!Igazság szerint nem tom van e jelentősége!Nekem akkor a fentieket mondták, mikor elkezdtem hőmérőzni és én úgy csinálom!
2009. ápr. 14. 10:02
 5/9 anonim ***** válasza:

Én a görbékhez nem értek, de a tied megnéztem kíváncsiságból. Hát azt látom, hogy szinte egész hónapban 37 felett van, de ha ez máskor is így szokott lenni, akkor nem gond. Lehet, hogy bújkál benned valami baci, de azért nem kell orvoshoz rohanni. Persze ha más tüneted is van...

Amúgy sok sikert a baba projekthez, sajna ebben nem tudok tanácsot adni.

2009. ápr. 14. 10:07
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen,akkor most nem is volt PÉ-em???25-27 naposak a ciklusaim.
2009. ápr. 14. 10:07
 7/9 A kérdező kommentje:
nincs semmi bajom,nem vagyok beteg,és álltalában mindig ennyi a hőm,pill és csatolom az elmult havi görbémet.
2009. ápr. 14. 10:09
 8/9 A kérdező kommentje:
2009. ápr. 14. 10:10
 9/9 anonim ***** válasza:
A múlt hónapban szépen látszik a pé-d!Lehet ebben a hónapban nem volt pé-d!Olyan is lehet!
2009. ápr. 14. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!