Van koztetek valaki, akinek osszezavarta a ciklusát a cickafark-palástfu teák használata?
Figyelt kérdés
Nekem ez a 3. hónapom, az elsoben 26, majd 29, s most tartok a 32.napon (igaz ma már érzem, hogy megjon). Nemhiszem, hogy terhes vagyok, mert egyáltalán nincs tunetem, s már 6 napja barnázgatok.2009. ápr. 14. 08:08
1/6 anonim válasza:
Szia ! Nekem az elso hónap cickafark-palástfu teától 24 napra jott meg az addig óramu pontossággal mukodo 28 napos ciklusom lerovidult így mostmár nem tudom ebbe a hónapba mikor fog megjonni csak azt tudom hogy valahogy ezen a héten. Megijedtem hogy teljesen osszekzavarja a ciklust és aztán ebbe a hónapba már nem is ittam.
2/6 anonim válasza:
Szia! 3 hónap után én leraktam a teákat, mert az utolsóban már 36 napra jött meg, míg előtte 28-29 naposak voltak a ciklusaim. De azóta visszaállt.
3/6 A kérdező kommentje:
Koszi a válaszokat, azt hiszem én is ki fogom hagyni.
2009. ápr. 14. 09:31
4/6 anonim válasza:
Mindössze 1 hónapig ittam, mert a szokásos 28 nap helyett a 25. napra megjött.
5/6 anonim válasza:
én 3 hónapig ittam és mind a 3 hónapban 2 hét késéssel jött meg!abba is hagytam!azóta rendesen jön meg!
6/6 A kérdező kommentje:
Én is abbahagyom, remélem minden okés lesz. Koszi a válaszokat.
2009. ápr. 15. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!