Meddig várjak? Ilyenkor mikorra fog megjönni?
Már 3-5 napja késik ... nem lehetek terhes. 20. napon voltam dokinál, s azt mondta nem volt peteérés. :( Ilyenkor mikorra fog megjönni? Vagy mi az a idő, ami után mehetek a dokihoz, hogy hozzuk meg?
Köszönöm.
U.i.: Mi úgy gondoltuk, hogy jövő hétfőn mennék, csak érdekelne, hogy Ti mit javasoltok, Nálatok, ha volt már ilyen, akkor mikorra jött meg?
Nem, még nem tesztelte ... bízom ennyire a dokiban :) ... azért eszembe jutott, de aztán elhessegettem a gondolatot.
De szerinted meddig várjak, ha semmi ... mikor menjek dokihoz?
A méhnyálkahártyám sem volt épp bíztató ... így szerintem tuti. Hormonok rendben vannak, most nézték ebben a hónapban ... szörnyű ez a várakozás! :(
Meddig lehet a sárgatested látni uh-on repedés után?
Bocsánat a beillesztett második kérdésért!
Ha nem is késett a menzesz, de a ciklusom utolsó előtti napján az orvos a hőgörbém alapján azt mondta, hogy nem jött össze a baba, pedig láthatóan volt peteérésem (Clostival).
Nem lett igaza! Pozitív lett másnap a tesztem.
A babatervezők oldalán néztem, s miután kiszabadul a petesejt lehet látni ... vagy nem?
Akkor most mégis teszteljek. Jesszus...nem szoktam ilyen bizonytalan lenni, de ez a hülye várakozás kicsinál teljesen.
Köszönöm a választ, s örülök, hogy Nálad nem lett igaza! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!