Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már 4 napja késik a menzeszem....

Már 4 napja késik a menzeszem. Eddig 37 fölött volt a höm, de tegnaptól megy lefele fokozatosan. Akkor, most meg fog jönni?

Figyelt kérdés
Már másfél hete van menstruációs görcsöm, de nem jön szerencsére meg.A mellbimbóim is nagyon érzékenyek, megnagyobbodtak, tele lettek miriggyel, sötétedtek és a közepén fehéres kis foltocskák vannak.Soha nem szokott fájni a mellbimbóm.Székrekedésem is van, émelygésem.
2009. ápr. 13. 14:28
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és, sose szoktam mérni a hőmet, csak 5 napja gondoltam egyet és megmértem,azóta mérem, mert 37 körül volt.Úgyhogy nincs mihez viszonyítanom.Szerintetek???
2009. ápr. 13. 14:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Az előbb mértem, megint 37 fok volt.Tudom csak reggel, azonos időben kell mérni.A napokban mikor magas volt, akkor napközben is az volt.És mikor alacsonyabb volt reggel, akkor napközben is alacsony???
2009. ápr. 13. 14:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Miért nem csinálsz egy tesztet?Az tuti kimutatná a terhességet és nem kéne aggódnod!
2009. ápr. 13. 19:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Tegnap előtt csináltam, de - lett.
2009. ápr. 13. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!