Mensi előtt egy héttel sűrűn járok pisilni, mintha "nyomna", megjön érzésem van, mitől? Enyhe folyásom van.
Figyelt kérdés
2009. ápr. 12. 22:22
1/4 anonim válasza:
Remélem nem az én tippem jön be,de nem vagy felfázva?mert attól is fájhat úgy a hasad.Ha terhes lenél,sztem az a jó,ha nincs vagy nagyon -nagyon minimális folyásod van.De reméljük azért a legjobbakat...
2/4 A kérdező kommentje:
nem nem vagyok felfázva
2009. ápr. 12. 22:26
3/4 anonim válasza:
Ha mensi előtt vagy egy héttel, akkor az esetleges babóka most ágyazódik még csak be, valszeg még a vezetőben teper :) Nem hiszem, hogy ő csinálná.
4/4 anonim válasza:
Mensi előtt egy héttel ha van baba ha nincs vérbőség alakul ki a méhedben és az akörül található szervekben. Ezért érzed, hogy folyton pisilned kell. A szervezet vizet tart vissza minden hónapban felkészülve egy esetleges terhességre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!