4 hónapos terhesség alatt milyen tünetek jelentkeznek?
sziasztok.
az érdekelne hogy milyne tüneteim lehetnek akkor ha esetleg terhes vagyok, tudom ez most kicsit furcsán fog hangzani, és sokan irják is majd h miért itt kérdezgetek orvos helyett stb. de mégis érdekelnek a hozzászólások
január közepén voltam utoljára nőgyógyásznál mert kicsit megborultak a dolgok bennem, kevesebb volt a vérzésem mint azelőtt(és hozzáteszem még mindig kevesebb, napi mennyiségben értem, mert a havi 5nap az ugyanúgy megmaradt) megvizsgált azt mondta minden rendben nem észlel kóros elváltozást, viszont előfordulhat-e hogy terhesség miatt kevés a vérzésem? ez is egy ok lehet, azt mondta, és hozzátette hogy ő mondjuk nem érez terhességet szóval az vagy csak pár hetes, vagy nincs is, ha nem jönne meg köv hónapban akk terhes vok. de megjött, csak úgyanúgy mérsékeltebb változatban az elmúlt évekhez képest. belém ültette a kisbogarat,és a nőgyógy. vizsg. után egy héttel vette egy tesztet patikában, és negativ lett, de az az egy teszt nem tette helyre a lelki világom szal vártam másfél hetet és vettem mégegyet, az is negativ lett. szóval belenyugodtam akkor hogy nem vagyok terhes, azóta viszont hasra hiztam, sosem volt lapos izmos kocka hasam az alsó kis "zsirpárna" mindig ott volt, de most nagyobb lett, bár ez betudható lehet annak is hogy munkanélküli lettem és a párom is elhagyott, szal lehetséges h csak emiatt szimpla hizásról van szó, és nem babáról, mégis érdekelne hogy ilyenkor milyen tünetek jelenhetnek meg? (mondjuk nekem semmi sincsen, lehet h most ennek örülök is h igy alakultak a dolgaim)
nagyon hosszúra sikerült de remélem azért értitek az egész kis történetnek a lényegét, és tudtuk segiteni
előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!