Lehetek terhes, ha febr. 9-én volt peteérésem, rá is gyúrtunk, kb. 1 hete alhasi görcseim vannak, többször járok pisilni?
Figyelt kérdés
A nem várt havimnak a héten kellene megjönnie,fel vagyok fújódva,szombaton mértem a hőmet ami 36,2 volt.Ma kiváncsiságképpen ismét mértem 37,1 volt.Ha megjön a havi,akkor is felmegy a hő?2008. márc. 4. 20:34
1/5 anonim válasza:
Hány naposak a ciklusaid? Ha febr. 9-én volt peteérésed, már meg kellett volna jönnie. Egyébként a tüneteid éppúgy terhes-, mint mensi-gyanúsak.
2/5 anonim válasza:
Mostanra már valóban meg kellett volna, hogy jöjjön a mensid!
3/5 anonim válasza:
amikor a menzid megjön akkor lemegy a hő. de szerintem még ne éld bele magad. mennyi ideje probálkoztok?
4/5 anonim válasza:
Szerintem szombat környékén lehetett a peteérésed (bár akkor nem értek semmit). Miután leesett a hőd, azért mondom. A mostani hőemelkedés meg azt jelzi hogy utána vagy.
Igaz, van hogy 1 napra leesik a hő a peteérési utáni fázisba (lehet erről van szó), de eléggé ritka, de azt beágyazódási hőleesésnek hívják.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
A ciklusaim 33-35 naposak.A peteérésem nem középidőben van.
Már nagyon szeretnénk a babát,13 hónapja próbálkozunk.
De nem élem bele magam.
2008. márc. 5. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!