Ebből lehet gond? 16/L
Kilyukadt a gumi de nem ment belém sperma. A menstruációm meg késik(ez már 2.hét,pedig pontos szokott lenni)
Nagyon nem szeretnék gyereket...
Köszönöm mindenkinek aki válaszol! :)
Ez most + lett :O remélem a reggeli -lesz pfuu
amúgy a háziorvos küldött el anno édesanyám sem helyeselte de megfogadtuk a tanácsát...
Szia!
Ha a délutáni pozitív, akkor 100%, hogy a reggeli is az lesz. Nem tudhatod, hogy a gumiból kifolyt-e vagy sem. De ugy látszik, igen. Még ha nem is ment el a párod, az elöváladék igenis tartalmaz spermiumot. :(
Persze ez alap dolog megmutattam édesanyámnak a tesztet és aztmondta ne aggódjak nem vagyok terhes,de ha ez megnyugtat csináljak egyet reggel is :D
Szóval nem vagyok az :D
A barátom meg amúgy is tudott róla :)
?! Hát akkor ez sajna örökletes. Már a hülyeség. Bocs.
Most akkor pozitív volt a teszt, vagy a tesztcsíkot nézted annak? És a másik csík nem jelent meg?
Én néztem el!Volt egy másik csík h meddig kell a pisibe belelógatni elnéztem:$ jójó elég butaság de nagyon ideges voltam meg amúgyis bebeszéltem magamnak minden szart :D
1csík volt :D
Gondolhatod anya hogy kinevetett na mindegy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!