Kinek volt ameg az első mensije és közben már terhes volt?
Nekem két napig volt pecsételő vérzésem, pedig már terhes voltam. De ha utánaolvasol, a neten is fent van, hogy
a szervezet "emlékszik", tudja, hogy mikor kell menstruálni, így ha még elég "friss" a terhessés, akkor akár meg is jöhet a menzesz.
Csak éppen nem olyan intenzitással, mint "normál" esetben.
:)
Tényleg nem értettem.
Leírod, hogy pontosan mi volt?
Mi három nappal mensi előtt voltunk együtt, tehát a 25. napon. 28- ra megjött, de alig-alig, tartott 3 napig. Az együttléttől számított 13. napon voltam nőgyógyásznál, aki megvizsgált, de nem mondott semmit. Gondolom érezte volna, terhes lennék.
Tesztet is csináltam azon a napon, reggel,teljesen negatív. Így el is fogadtam.
Holnap kéne megjönnie, de néha még most is elbizonytalanodom, hogy meg fog- e jönni. Semmi előjele.
Nekem a teherbeesés becsült időpontja után kb. 2 héttel, a megszokott időben megjött, de csak egy napig tartott és inkább csak pecsételő vérzés volt. Amikor elmúlt, vettem is egy tesztet, ami rögtön pozi lett.
A második terhességemnél már nem tapasztaltam ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!