Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek volt ameg az első...

Kinek volt ameg az első mensije és közben már terhes volt?

Figyelt kérdés
Írjátok meg a tapasztalataitokat, légyszíves.
2011. aug. 11. 10:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Mit értesz az alatt, hogy az első? Nekem 12 évesen volt az első, és nem, még nem voltam terhes. Fura is lett volna, nem olyan populációból származom.
2011. aug. 11. 10:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Teherbeesés után az első.... Bocs ha nem volt egyértelmű.
2011. aug. 11. 10:51
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem két napig volt pecsételő vérzésem, pedig már terhes voltam. De ha utánaolvasol, a neten is fent van, hogy

a szervezet "emlékszik", tudja, hogy mikor kell menstruálni, így ha még elég "friss" a terhessés, akkor akár meg is jöhet a menzesz.

Csak éppen nem olyan intenzitással, mint "normál" esetben.

2011. aug. 11. 11:22
 4/6 anonim ***** válasza:

:)

Tényleg nem értettem.

Leírod, hogy pontosan mi volt?

2011. aug. 11. 11:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Mi három nappal mensi előtt voltunk együtt, tehát a 25. napon. 28- ra megjött, de alig-alig, tartott 3 napig. Az együttléttől számított 13. napon voltam nőgyógyásznál, aki megvizsgált, de nem mondott semmit. Gondolom érezte volna, terhes lennék.

Tesztet is csináltam azon a napon, reggel,teljesen negatív. Így el is fogadtam.

Holnap kéne megjönnie, de néha még most is elbizonytalanodom, hogy meg fog- e jönni. Semmi előjele.

2011. aug. 11. 11:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem a teherbeesés becsült időpontja után kb. 2 héttel, a megszokott időben megjött, de csak egy napig tartott és inkább csak pecsételő vérzés volt. Amikor elmúlt, vettem is egy tesztet, ami rögtön pozi lett.

A második terhességemnél már nem tapasztaltam ilyet.

2011. aug. 11. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!