Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Rózsaszín nagyon kis mennyiség...

Rózsaszín nagyon kis mennyiségű folyás a mensi előjele vagy lehet baba is?

Figyelt kérdés
Márc 13án volt az utolsó és azóta erősődő babás tüneteim vannak a jövöhéten akartam tesztelni de most nagyon elkeseredtem..:( mégsem sikerült meg fog jönni? Pisiléskor vettem észre ma reggel a wc papíron nagyon pici folt volt és halvány rózsaszín. De nem fáj semmim nem görcsölök pedig mindíg szoktam. A cicim fáj de csak két oldalt ez is új..nem tudom mire vélni pedig ugy reménykedtem
2009. ápr. 12. 07:45
 1/3 anonim ***** válasza:
még reménykedhetsz. ez lehet beágyazodásos vérzés is.. ha nem sok, és ilyen csak akkor csinálj tesztet, ha igazi piros sok vér önt el akkor nem vagy babás, de ha ilyen marad akkor van még sély.
2009. ápr. 12. 07:53
 2/3 anonim ***** válasza:

igazából mend a 2 lehet nekem mensi volt.

nem azt mondom hogy nincs baba lehet, nekem is ez volt csak mensi elözetes lett belöle.

2009. ápr. 12. 08:34
 3/3 anonim ***** válasza:
2009. ápr. 12. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!