Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Behatolt kb 4-5 lökés erejéig,...

Behatolt kb 4-5 lökés erejéig, de utána kivette lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Nagyon felizgultunk de nem volt nálunk gumi mert egyet hozott és azt előtte lévő nap elhazsnáltuk, nem tudtuk h tovább marad, nah felizgultunk nagyon és behatolt de nem sokáig csak 4-5 lökés erejéig, de nem ment el de viszont a boxere már nedves volt de megtörölte a péniszét, lehetek terhes? Kérlek ne szídjatok, nem azért kérek segítséget, elég lesz ha anyum szídni fog ha valami baj lesz, ti ne tegyétek ugyanezt inkább segítsetek h lehetek e terhes?
2009. ápr. 11. 19:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Kicsi az esélye, de lehetsz. Ne idegeskedj, és imádkozz a menzeszedért.
2009. ápr. 11. 19:59
 2/8 anonim válasza:
Szia! Hát, figyi, az ilyen kérdésekre mindig azt írják, hogy igen, lehetsz, de kevés az esélye...:S Mivel az előváladékban is vannak spermiumok, csak nagyon kevés számban... Sztem nem vagy az.. ha tényleg csak pár másodperc volt... Hol tartasz a ciklusodban?
2009. ápr. 11. 20:00
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát elvileg lehetsz... A nedvesség a péniszén az ún. üvegcseppek voltak, ez is a nedvességet hivatott elősegíteni, de lehetnek benne életképes hímivarsejtek. Illetve erősen felizgult állapotban gyakran távozik kis mennyiségű előváladék attól függetlenül, hogy a srác nem élvezett el, ami szintén ok lehet az aggodalomra.

Szóval nem sok eséllyel, de lehetsz terhes

2009. ápr. 11. 20:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen, lehetsz. Ha nem akarsz még szülni, vagy magzatot gyilkolni, akkor menj el a dokihoz egy esemény utáni tablettáért.
2009. ápr. 11. 20:03
 5/8 anonim ***** válasza:
szia én megértelek, fiatal koromban én is jártam igy ,de nem lett belöle semmi.. az esetek nagy részében nem is lesz baj, de bizony van hogy valaki igy esik teherbe. mint a barátnőm. hányadik napon vagy? ez fontos, mert akkor kell igazán izgulni ha középidöben vagy.. irj mi van? szurkolok
2009. ápr. 11. 20:30
 6/8 A kérdező kommentje:
múlt hónap 19. én jött meg és 24-25. én múlt el.
2009. ápr. 11. 20:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Én az utolsó menzim első napjától számított pont 3. héten lettem terhes a fiammal.

És igen, lehetsz akár 1 behatolástól is terhes, ahogy előttem is írták. Nem tudom hány éves vagy, gondolom fiatal vagy, én is inkább az esemény utáni tablettát javaslom, mint egy abortuszt.

És a tanulság: legközelebb te is készülj gumival!

2009. ápr. 11. 23:03
 8/8 A kérdező kommentje:
Megjött..nem vagyok terhes:D
2009. ápr. 28. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!