31/50 anonim válasza:
A 11 hetes kismami vagyok,én sem tudtam hogy mi van,ezelőtt is használtam már ezt a fajta tesztet de még nem jártam igy vele,ezért is csináltam a gabrielt de attól se lettem sokkal okosabb.És nem is tudom mitől volt,mert a babával minden rendben volt az uh-án.
32/50 A kérdező kommentje:
Reménykedtem volna a holnap reggeli + tesztben,de megint barnáztam,igaz csak nagyon picit.De ez a mensit szokta nekem jelezni,sajnos.De ha nem erősödik a pecsételésem,akkor lehet megpróbálok reggel egy új tesztet.Annyira boldog lennék!
2011. aug. 10. 14:34
33/50 anonim válasza:
Én szurkolok neked!A doki majd biztosat fog neked mondani addig is nyugi!A barnázáshoz nem értek mert nekem soha nem volt.
11hkm
35/50 A kérdező kommentje:
2011. aug. 11. 10:56
36/50 anonim válasza:
olyan képed nincs, ahol mind a 2 teszt ott van, és nem a negatívjai?
37/50 A kérdező kommentje:
Nincs és már kidobtam őket. :(
2011. aug. 11. 11:25
38/50 A kérdező kommentje:
MA megint fentebb a hőm.Én már nem tudom mi van.
Halvány csík látszódik a tesztemen,de nag [link]
yon halvány.
2011. aug. 12. 07:28
39/50 A kérdező kommentje:
Az lemaradt,hogy a tesztemen látszódik halvány vonal,de még mindig nagyon halvány.
2011. aug. 12. 07:29
40/50 anonim válasza:
a tesztet linkeld, én soha nem mértem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!