Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez most pozitív vagy negatív?

Ez most pozitív vagy negatív?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. aug. 10. 09:05
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem ez pozi. A negativjan is latom de a sima kepeken is. Foleg ha kinagyitom a kepet latom az osszesen a masodik nagyon halvany csikot. Nekem is ennyire halvany volt. Mar mindnehol nezegettem: termeszetes fenynel, neon fenynel, lampanal, arnyekba, napon... :) Volt ahol latszott es volt ahol nem depozitiv volt es mar 18 hoanpos a kisfiam. :)
2011. aug. 10. 12:19
 22/50 anonim ***** válasza:
44%

Ez pozi.

Az enyém is ilyen volt, igaz mensi előtt 2nappal.

2011. aug. 10. 13:09
 23/50 A kérdező kommentje:
Most megint picit barnáztam. Lehet,hogy sárgatest-elégtelenségem van és azért nem tud beágyazódni a baba,már ha a tesztem tényleg + volt.
2011. aug. 10. 14:00
 24/50 anonim ***** válasza:
72%
Nemvárt előtt két nappal amit csináltam kb ilyen volt mint a tiéd,utána volt negativ tesztem is 2 aztán újra pozik lettek a tesztek de halványabbak mint az első.Úgyhogy amit a nem várt előtt 2 nappal csináltam az majdnem erősebb lett mint amit egy hetes késésnél produkáltam.Az első pozit nem reggeli pisiből csináltam,a többit mindet a reggeliből.Ja,és minden tesztem 10-es one step volt.A hatodik héten mielőtt mentem a dokihoz csináltam még egy gabrielt is,ami iszonyatos halvány lett.
2011. aug. 10. 14:13
 25/50 anonim ***** válasza:

nem tudom. Nekem 2 éven keresztül volt ilyen a tesztem, mint a tiéd, de ez negatív, vagyis csak én láttam bele a pozitívat.

Vannak olyan tesztek, amik ilyen kicsit szellemcsíkosak, és egy kicsit látszik a másik csík is.

Amikor életemben először pozitívat teszteltem, az a mensi elmaradása után 6. napon volt(akkor teszteltem először, mert eszembe se jutott, hogy terhes lehetek) na, azt nem lehet összetéveszteni semmivel. Az olyan 2 erős csík volt azonnal, hogy csak na!:)

Ha pedig bármire gyanakodsz, pl. sárgatest elégtelenség, vagy bármi, akkor vizsgáltasd ki magad!!

2011. aug. 10. 14:13
 26/50 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

És baba volt?

2011. aug. 10. 14:15
 27/50 anonim ***** válasza:
72%
Bocsi ez lemaradt,11 hetes kismama vagyok
2011. aug. 10. 14:16
 28/50 A kérdező kommentje:
Utolsó előttitől kérdeztem. :)
2011. aug. 10. 14:16
 29/50 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. aug. 10. 14:17
 30/50 A kérdező kommentje:

Ez One Step test és még soha nem volt ilyen,pedig jó párat teszteltem már.

Orvoshoz hétfőn mennék,mert azt hittem,addigra megjön és el is múlik.De most nem tudom mi van.

2011. aug. 10. 14:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!