Lehet, hogy áldott állapotban vagyok?
Figyelt kérdés
sziasztok, márc 23 az utolsó menstruációm kezdete, peteérésem ápr 4 én volt, ekkor, s ez előtt egy nappal együtt voltunk párommal, két napja azaz ápr 9 óta pici barnás folyásom volt, ma egyetlen csepp vér, és napi sokszori fájdalom, szurkálás az alhasban, leginkább a méh alsó területén. a mellem is nagyon érzékeny kb két napja. jelezhet ez esetleg babavárást?köszönöm válaszaitokat.2009. ápr. 11. 16:38
1/3 anonim válasza:
Lehetséges, hogy beágyazódás volt........
2/3 anonim válasza:
igy van. :) az együttléttöl 14 napra vagy 12-re csinálj tesztet:)
3/3 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy baba lesz, ha egyébként nem szokott késni a menszeszed. Én a 11. napig vártam, hogy dokihoz menjek, Ő javasolt egy tesztet és pozitív lett. És Folyamatosan görcsöltem a 3. hónapig. Szerintem terhes vagy! 7 és fél hónapos kisfiú anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!