Van olyan, aki nem szeret szeretkezni, csak a gyerekért csinálja?
00:14-es! Az ismerősödék szexeltek azért vagy nem? A férje hogy bírta ezt?
Igazából azt sem értem, hogy hogy hogyan lehet szex nélkül élni és eljutni így a babavállalásig. Ez olyan furcsa, nem?
00.14-es vagyok, meg az első és a második is egyben. :)
Nem, ők egyáltalán nem szexeltek az utóbbi 2-3 évben. De anélkül meg ugye nincs gyerek. Ezért lett végül a meddőségi intézet. Nekik már 3 éves a gyerek, és azóta sincs szex, ők jól megvannak így is. (a kolléganőmmel jóban vagyok, ilyen intim részleteket is megoszt velem).
Mi imádunk, imádtunk a gyerek előtt is együtt lenni a párommal, viszont volt egy időszak, amikor már mindkettőnkre frász jött a szex gondolatára is. Ez volt a "programozott szex". Nagyon utálatos dolog. Majdnem 4 évig küzdöttünk a babáért, és amikor már odáig eljutottunk, hogy a doki mondta meg, hogy mikor szexeljünk, addigra már hánytunk az egésztől. Sehogy nem jött a baba, aztán azt mondtam, hogy elég, én ezt nem tudom csinálni így, akkor jött össze a lányunk. Az az alkalom határozottan nem volt programozott :)
Azóta minden működik. Szerintem akik ezt átélték, tudják miről beszélek,
Szerintem minden nő életében van olyan, hogy nincs kedve a sexhez, mégis belemegy, vagy a párja miatt, vagy a baba miatt.
Mondjuk ha egy pár már 10 éve együtt van, akkor nem túl sok újat tudnak egymásnak mutatni, az ágyban sem. Szerintem az meg olyan ritka, hogy a pasi és a nő is mindketten kívánja egymást.És hát ha gyereket akarnak, az sex nélkül nehezen megy :)
Nekünk épp szeretkezésből fogant a babánk, de ha mondjuk 1 héttel később fogan meg, lehet csak azért sexeltünk, hogy ő összejöjjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!