Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi bajom lehet ha nem találják...

Mi bajom lehet ha nem találják a babót?

Figyelt kérdés

június 15 volt az utolsó mensim.

Terhességi tesztek erős pozitívat mutatnak, fájnak a melleim. Voltam orvosnál elküldött ultrahangra. ma voltam nem talált petezsákot. És valami folyadék van a méhemben.

2011. aug. 9. 15:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
A folyadék a méhben nem jó! Ha június 15-én volt az utolsó mensid,akkor 7 hetesnek kellene lenned. Már látnia kellett volna valamit!
2011. aug. 9. 15:07
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
Lehet, hogy még korai a terhesség, és egyelőre túl kicsi a petezsák. Előfordulhat az is, hogy méhen kívüli a terhesség, a teszt akkor is pozitív, de a baba a méhen kívül tapad. Újabb Uh-ra lesz szükség, minél előbb. Az orvos mit mondott?
2011. aug. 9. 15:13
 3/11 anonim ***** válasza:

Èn még azt mondom, hogy ezekkel a dolgokkal keress fel egy magándokit akinek van ott UH mondjuk köv héten vagy pár nap múlva.

Már nem egy ismeröstöl itteni forumozótol hallottam hogy a dokija már szinte kaparásra külte volna mikor kiderült hogy csak túl fiatal a terhesség. simán lehet hogy hiába juni 15-én volt az utsó mesid de 2-3 héttel késöbb volt a peteérésed és most még csak apró petezsák de 1-2 hét múlva lesz már szívhang is.

a másik pedig hogy elhalt közben és még ott van, van horomnszinted is de baba nem fejlödik.

és még egy sejtburjánzás is okozhat ilyet.

én elmennék egy másik orvoshoz.

2011. aug. 9. 15:14
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nagyon reménykedek hogy még túl pici és azért nem találta.
2011. aug. 9. 15:18
 5/11 anonim ***** válasza:
84%
Szia.Nekem utoljára jun.18.-án volt,2 hete voltam orvosnál,akkor nem látott semmit.Tegnap vissza mentem,azt mondta nem csoda,hogy nem látott semmit,mert most is elég pici,de a lényeget már látta,van szívhangja.6+5hetes azt mondta(elvileg teneked is ekörül kéne lenned)Szerintem menj el te is magán orvoshoz,ott azért kedvesebbek,meg alaposabban megnéznek!Drukkolok és majd írj mi volt!
2011. aug. 9. 17:30
 6/11 A kérdező kommentje:

Gratulálok a picihez!

Nagyon félek hogy méhen kívüli, de remélem csak nagyon pici még.

2011. aug. 9. 18:20
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem méhen kívüli,nyugodj meg.Annak azért vannak erős jelei,pl nagyon erős görcs...nem nagyon tudom csak olvastam egyszer.Reméljük csak pici még!Lehet te késöbb termékenyűltél meg azért is nem látja még...nekem is azt mondta,hogy pici még!
2011. aug. 9. 18:24
 8/11 anonim ***** válasza:
Szijja nekem junius 14 en volt az utolso menszim es julius 20 an mar lattunk petezsakot. Junius 30 an elontott a ver es elveteltem azaz magzat elhalasom volt es meg is mutottek azonnal. Multheten jottem ki a korhazbol.
2011. aug. 9. 19:59
 9/11 A kérdező kommentje:
Ma azt mondták hogy méhen kívüli, küldtek gyorsan másik kórházba, hogy meg kell műteni. Az ottani doktornő megtalálta méhen belül a 6 hetes babámat. Most nagyon boldog vagyok!!!!!
2011. aug. 10. 15:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Úristen!!!!Még szerencse,hogy a másik doktornő alaposabban megnézte!Ez hihetetlen!Akkor van szívhang,minden ok?Nagyon gratulálok.Vigyázz magatokra!
2011. aug. 10. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!