Nem találják a gyulladást a szervezetemben, szerintetek mi lehet a bajom? Tünetek alul!
Először vérszegénység, vashiány, ehhez hozzájáruló 2hétig tartó fejfájás. (kaptam gyógyszert, azóta ritkán fáj a fejem)
Először azt hitték, hogy a mandulám a hibás a vérkép szerint legalábbis, de a mandulámat megvizsgálták, nincs semmi baja.
Aztán voltam ultrahangon amin kiderült, hogy enyhe lépmegnagyobbodásom van.
Aztán továbbküldtek nődokihoz, ott azt mondták nincs semmi probléma.
Tehát tanácstalan vagyok
Voltam már szemészeten is.
Gyulladás még mindig fennáll, de nem tudom már, hogy hol lehet.. :/
tanácstalan vagyok.
Most lehet, hogy hülyeséget írok, de nekem legelőször a fogprobléma ugrott be... Egyik ismerősömnek sem találták a problémát, majd elment fogkőleszedésre a fogorvoshoz, és akkor mondta neki a doki (vagyis kérdezte), hogy nem fáj-e a foga..mondta hogy nem. Mint kiderült a foggyökerén (azt hiszem ott, de a lényeg, hogy ott "belül:D) egy kisebb ciszta van. Miután kitisztította, meg egyebek, teljesen jól volt az illető, tehát az volt a belső gyulladás.
Szerintem menj el fogdokihoz, csináltass egy röntgent, meg vizsgáljon meg, hátha...Van esetleg probléma a fogaiddal amúgy?
köszönöm szépen, a teljes vérvizsgálat megvolt, nem találják az eredmény alapján.
Fogproblémám sincsen, most voltam fogorvosnál mert fogszabályzóm lett ( pont 2 napja rakták fel)
és pesten minden "fogas" vizsgálatot megcsináltak, többféle röntgen meg minden megvolt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!