Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség után mikor lehet...

Terhesség után mikor lehet megint teherbe esni?

Figyelt kérdés

A kisbabám 2 hónapos szoptatok de kevés tejem van

Teherbe eshetek most?

Elkezdtem menstruálni ez mit jelent?

2009. ápr. 10. 17:24
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen teherbe eshetsz már most is, ha nem védekezel. A menstruáció egyértelműen azt jelzi, hogy újra termékeny vagy, de a szoptatás amúgy sem véd a terhességtől. Nem jelent egyébként semmi rosszat a mensi, ettől még szoptathatsz, én már hónapok óta szoptatok mensi mellett.
2009. ápr. 10. 17:38
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is szinte azonnal megjött, ahogy kellett, pedig szoptatok, még mindig (15 hónapos a babám). Szerintem, ha nem is jön meg a szoptatás miatt, azért nem lehet biztosra menni, hogy nem is lehet teherbe esni. Számtalan példa van a fordítottjára is, hogy úgy is lehet valaki terhes, hogy közben megjön neki, bár nem ez az általános. Szóval szerintem, beszélj a nőgyógyászoddal és vagy írass fel gyógyszert (szoptatás alatt ha jól tudom, csak egy félét szoktak felírni, ami nekem pl. nem vált be), vagy használjatok valami más védekezési módszert!
2009. ápr. 10. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!