Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi idő múlva mutat vmit a...

Mennyi idő múlva mutat vmit a terhességi teszt?

Figyelt kérdés
Ha tegnap együtt voltunk a párommal akkor hány nap múlva mutatja ki a teszt, hogy várandós vagyok e vagy nem?
2009. ápr. 10. 15:29
 1/6 A kérdező kommentje:
Még annyit, h most kell megjönnie a 7végén a mensimnek. Akkor hány nap múlva teszteljek, ha nem jön meg?
2009. ápr. 10. 15:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Kb.két hét ha most volt ovud is!A tesztekre rá van írva az érzékenységük!A beágyazódás fogantatástól 7-10 nap és a hcg onnéttól naponta duplázódik de,hogy kinek mennyi termelődik az egyén függő de 14 napot érdemes ki várni még ha nehéz is mert ha korán tesztelsz és esetleg csak azért negatív az eléggé lelombozó!
2009. ápr. 10. 15:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha hétvégén fog megjönni, és te tegnap szeretkeztél a pároddal, akkor nem is kell tesztelni, mert nincs sok esély rá hogy babás legyél. Persze vannak kivételek, de ritkán. Amúgy peteérés után kb. 14 nappal már mutathat valamit a teszt. Olyankor szokott megjönni a mensi..., vagyis peteéréstől számítva legtöbben akkor várják. Ezért mondják azt hogy a menstruáció elmaradásának első napján mutathat valamit a teszt, mert tudják hogy mensi előtt kb. 14 nappal van peteérés.
2009. ápr. 10. 15:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok!Ha nem jön meg időre tesztelhetsz de akkor is jobb ha vársz még egy-két napot a biztos eredményért!10-es érzékenységű tesztet vegyél!
2009. ápr. 10. 15:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem 5 hetesen mutatta ki először a teszt, de csak a kórházi.. a gyógyszertári himihumik nálam még az 5. héten sem mutattak semmit.
2009. ápr. 10. 17:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Igen, tudom, h nincs sok esély arra, h babás legyek, bár még nem jött meg, pedig a 7végén kellett volna, jó ez csak 1 nap késés még biztos meg fog jönni. Szóval tudom, h nem igazán van esély arra, h most babás legyek csak érdekelt, h a szeretkezéstől számítva mikor kell tesztelni, mert azt nem tudtam. Még1szer köszönöm a válaszokat!!! Sziasztok
2009. ápr. 13. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!