Ezek utan ha nem jok lesznek az eredményeim, milyen
beavatkozasok következhetnek?
Figyelt kérdés
Multhéten kedden mentem elösször az uj nödokimhoz,azzal a promlemaval,hogy mar vmiel több mint 1éve probalkozzuk a babával,de csak nem jön.Csinalt citologiat,es azt mondta,hogy latott egy kis cisztát meg vmi kis sebet a mehszajamon.Vett mintat,majd 24-én ehonap lesz eredmény.A mensim utan legalabb kétszer kell mennem ujra,hogy megtudja nezni volt-e peteérésem valamint tüszörepedésem!Ezek utan ha nemjok lesznek az eredményeim,milyen beavatkozasok következhetnek?Volt mar vki hasonlo helyzetben?Ha igen,milyen eredménnyel?
Mondta hogy a paromat se artana kivizsgaltatni,neki még nincs gyereke,de öt meg egyenlöre nemtudom ravenni hogy elmenjen!Na meg mondjuk elösször az en eredményeire vagyok kivancsi,aztan jön majd a parom ha szükseg lesz... EN 22 a parom 26
2009. ápr. 9. 21:14
1/4 anonim válasza:
Mi lassan két éve próbálkozunk!Nekem az orvos csinált egy félidős uh.t ahol megnézte az alap "kellékek"adottak-e(tüsző,megfelelő nyálkahártya vastagság)azok jók voltak bár nekem is volt cisztám de az felszívódott,az orvos azt mondta valószínű egy meg nem repedt tüszőből alakult ki!Majd mensi 3.-ik napján vérvétel amiből megnézik a hormonszinteket,majd párom vizsgálata és most closti kúra a jó tüszőért+tüszőrepesztő szuri és ha most nem lesz eredmény köv.hónapban átjárhatósági vizsgálat és ha még az sem hoz eredményt utána inszem!Persze ez az én történetem a te dokid lehet más sorrendet választ pláne ha van kezelésre szoruló eredményed!A párodat pedig vedd rá a vizsgálatra mert lehet nálad minden lehetőséget végig zongoráznak nem kis macera,idő és pénz és esteleg kiderül,hogy nála van baj amihez elég egy kispohár és egyetlen vizsgálat!
2009. ápr. 9. 21:48
2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a valaszt,de meg varok valaszokat!
2009. ápr. 9. 22:29
3/4 anonim válasza:
Pedig sokkal egyszerűbb a párodat kivizsgálni, mint téged, jobb helyeken a ffi-val kezdik direkt emiatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!