Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sikerült valakinek PCOS...

Sikerült valakinek PCOS mellett teherbe esni? És hogyan? Milyen kezeléssel?

Figyelt kérdés
PCOS-t állapítottak meg, Clostit akarnak peteérésre adni, nem tudom ez-e a jó megoldás...
2009. ápr. 9. 20:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem is ez van, de sajnos még nincs baba ... nekem már írt bromocriptint, meg merckformint, a clostival még várna, meg azt mondta, hogy addig nem is nagyon akar, míg a páromnak nincs spermaeredménye. Fölöslegesen nem akar stimulálni!
2009. ápr. 9. 21:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én metformint szedtem, kb fél év után rendezte a ciklusomat (mivel ez a gyógyszer csökkenti az inzulinrezisztenciát, ami a PCOS egyik velejárója) és teherbe is estem, előtte még peteérésem sem volt. Most egy éves a kislányom.

Mindenképpen nézz szét a pco-szindroma.hu oldalon. Sok hasznos infot találsz erről a tünetegyüttesről. A closti önmagában nem kezeli a PCOS-t.

2009. ápr. 9. 21:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

első vagyok, s a másofiktól kérdezném - bocsánat a kérdezőtől.

Mikor nem volt peteérésed, akkor milyen hosszúak voltak a ciklusaid? Mert nekem eddig 28-30, s most nem volt peteérésem (uh), s nem tudom most mire számítsak. Fájdogál ugyan most a pocim, de mást nem érzek, s már itt lenne az ideje!

Köszönöm!

2009. ápr. 9. 21:26
 4/8 anonim ***** válasza:
korrigálnám: Másodiktól kérdezném :)
2009. ápr. 9. 21:27
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sokat segített, mert mindenki akinél jártam eddig a Clostit akarta felírni, de úgy gondolom ez nem segít. Szóval addig fogok menni, amíg valaki nem fog teljesen kivizsgálni. Egyébként nekem sincs abszolút peteérésem. Köszönöm mégegyszer, és örülök, hogy látom, van esélyem. Mielőbbi babásodást kívánok Nektek!
2009. ápr. 10. 08:59
 6/8 anonim ***** válasza:

Nincs abszolut peteérésed?

Ezt Uh-val látták ugye?

A görbéd és a tüneteid mik voltak?

2009. ápr. 10. 10:07
 7/8 anonim ***** válasza:

Az első válaszolónak: (21.22-es válaszoló vagyok)

Nekem 35-40 napos ciklusaim voltak és néha ki is maradt. Hormonvizsgálatokból állapította meg a dokim, meg ultrahanggal is nézte. Amikor rendszereződött, akkor is 35 napra jött meg, de pontosan.

2009. ápr. 10. 15:28
 8/8 A kérdező kommentje:
Ultrahangon mutatták, ill nem volt vérzésem, és nincs is, csak ha gyógyszerrel meghozzák. Görbém sincs, tehát azt mondták, mindkét petefészkem inaktív. Most megyek majd egy 3. orvoshoz, talán ő elküld egy alapos kivizsgálásra. Eddig csak egy hormonvizsgálatom volt.
2009. ápr. 10. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!