Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit érez az aki holnapra nem...

Mit érez az aki holnapra nem várja. Én lehetek babás?

Figyelt kérdés
Holnapra nem várom.Már két napja megjön érzésem van, de eddig semmi.Ja és már két hete szúrkál a jobb petefészkem.A mellbimbóm udvara megnagyobbodott, tele lett mirigyekkel, a mellbimbóm érzékeny és olyan fehéres pici pontok, foltocskák vannak alatta.Reggelente hányingerem van és émelygek, kedvem is nagyon változó.Folyásom tojásfehérje szerű.
2009. ápr. 9. 18:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
19:31-es Gratula! Ha van görbéd belinkelnéd? Kiváncsi vagyok milyen egy friss babás görbe.
2009. ápr. 9. 20:05
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem ma a 28.napon + lett a tesztem,de a mellem teljesen laza,nem fáj.Tegnap teljesen megjön érzésem volt,más tünet nem volt.Nekem van már egy lányom,és nála ugyan ez volt.(Nála csak a 33.napon volt + a teszt,mert ő clostival és uh követéssel sikerült)Az émelygés csak a 7.héttől jött.
2009. ápr. 9. 22:28
 13/14 anonim ***** válasza:

A tüneteid azért bíztatóak.A folyásról és görbéről nem tudok nyilatkozni,én csak ovu tesztet használtam.(előző voltam)

Szorítok!!!Írd meg!!!

2009. ápr. 9. 22:30
 14/14 anonim ***** válasza:
19.31.es vagyok. Sajna nincs görbém, sosem vezettem
2009. ápr. 10. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!