Mit érez az aki holnapra nem várja. Én lehetek babás?
Figyelt kérdés
Holnapra nem várom.Már két napja megjön érzésem van, de eddig semmi.Ja és már két hete szúrkál a jobb petefészkem.A mellbimbóm udvara megnagyobbodott, tele lett mirigyekkel, a mellbimbóm érzékeny és olyan fehéres pici pontok, foltocskák vannak alatta.Reggelente hányingerem van és émelygek, kedvem is nagyon változó.Folyásom tojásfehérje szerű.2009. ápr. 9. 18:02
11/14 anonim válasza:
19:31-es Gratula! Ha van görbéd belinkelnéd? Kiváncsi vagyok milyen egy friss babás görbe.
12/14 anonim válasza:
Nekem ma a 28.napon + lett a tesztem,de a mellem teljesen laza,nem fáj.Tegnap teljesen megjön érzésem volt,más tünet nem volt.Nekem van már egy lányom,és nála ugyan ez volt.(Nála csak a 33.napon volt + a teszt,mert ő clostival és uh követéssel sikerült)Az émelygés csak a 7.héttől jött.
13/14 anonim válasza:
A tüneteid azért bíztatóak.A folyásról és görbéről nem tudok nyilatkozni,én csak ovu tesztet használtam.(előző voltam)
Szorítok!!!Írd meg!!!
14/14 anonim válasza:
19.31.es vagyok. Sajna nincs görbém, sosem vezettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!