Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az átlaghőm 36 körüli, tegnap...

Az átlaghőm 36 körüli, tegnap 36,6 volt, és ma is megmértem 36,9 holnapra nem várom, lehetek babás?

Figyelt kérdés
Tüneteim: pattanások jöttek elő az arcomon, ott menszesz előtt sem szokott lenni! Fáj a derekam, és szurkálásokat érzek a hasamba, meg az oldalam is fáj...
2010. nov. 18. 14:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Tesztelj egyet reggel és kiderül.Drukkolok neked!
2010. nov. 18. 14:56
 2/15 A kérdező kommentje:

Fuuu, de nem merek, félek, hogy megint csalódás lesz. Hőmérőzést ebben a hónapban kezdtem el végülis...

Az idegességtől már gyomor idegem is van. De lehet hogy csak azért, mert holnap megjön, nem tudom, már mit higyjek. De ez sok pattanás!!! Párom azt mondja lehet a terhesség megzavarta a hormonokat és ezért van a pattanás. :( De az oldalam, derekam az kegyetlenül fáj és menszesz előtt nem szokott... ( csak mert azt hallottam, h vkinél ez is szokott menszesz alatt fájni nálam nem ) !!!

2010. nov. 18. 15:07
 3/15 A kérdező kommentje:
Amugy ezeket a hónom alján mértem. MOST IS MEGMÉRTEM, DE A SZÁMBA, ÉS 37,1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EZ BAJ? AMUGY HOL KELL MÉRNI? VAGY EZ MIND1 ?
2010. nov. 18. 15:15
 4/15 anonim ***** válasza:

A nappali hő nem mérvadó. Én is megmértem néha kíváncsiságból.

Nekem a doki azt mondta ébredés után és hüvelyben. Az a legmegbízhatóbb.

2010. nov. 18. 15:26
 5/15 anonim ***** válasza:
Csakis ébredés után, lehetőleg hüvelyben és lehetőleg higanyos hőmérővel jelent bármit is. És magukban az értékek se jelentenek semmit, csak az egész havi görbe. Ha nem lefelé megy a reggeli hő akkor tesztelj. Mitől félsz? Csak megtudod az igazat!
2010. nov. 18. 16:31
 6/15 A kérdező kommentje:
Már fél éve próbálkozunk, és a csalodástol félek. :(
2010. nov. 18. 16:36
 7/15 anonim ***** válasza:
Én már egy éve csalódok minden hónapban. Megértelek.
2010. nov. 18. 16:48
 8/15 A kérdező kommentje:
Én pedig sajnállak téged! 1 év... Hát remélem nekünk összejön, és ugyan ezt kívánom neked is!!!!!!!!!!
2010. nov. 18. 17:01
 9/15 anonim ***** válasza:
Nincs semmi probléma nálatok? Úgy értem ciklusaid rendben vannak? Mert engem 6 hónap után kivizsgáltak.
2010. nov. 18. 17:22
 10/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de orvoshoz el fogom menni mindenképp... A ciklusaim normálisak szoktak lenni. Most vettem észre h a mellbimbóim szárazak, mondjátok, h ez lehet terhességnél. :) Viditsatok fel légyszi!!!!
2010. nov. 18. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!