Az átlaghőm 36 körüli, tegnap 36,6 volt, és ma is megmértem 36,9 holnapra nem várom, lehetek babás?
Figyelt kérdés
Tüneteim: pattanások jöttek elő az arcomon, ott menszesz előtt sem szokott lenni! Fáj a derekam, és szurkálásokat érzek a hasamba, meg az oldalam is fáj...2010. nov. 18. 14:50
11/15 anonim válasza:
Én felvidítanálak, ha tudnálak, de most csapjalak be azért, hogy jól érezd magad és utána paff legyél? Én is sokáig kerestem a jeleket, minden hónapban és semmi. Ez nem jelenti azt, hogy neked nem sikerült, de gondolj valami másra úgy gyorsabban megy az idő. Tesztelsz holnap?
12/15 A kérdező kommentje:
Holnap kell megjönnie. Szerintem várok vele, volt olyan h 5 napot késett! Vagy nem tudom... Az X-Epil kimutatná szerintetek??
2010. nov. 18. 17:41
13/15 anonim válasza:
Szerintem igen, kimutatná!
Én az utóbbi időben már azért nem csináltam tesztet, akkor sem ha késett, mert olyan jó volt még pár napig azt hinni sikerült. Tiszta hülye vagyok ugye?
14/15 anonim válasza:
szintén detto ugyanez vagyok mint te. én is holnapra ill. szombatra nem várom. ma reggel teszteltem vmi HCG-line-teszttel:S nem is ismerem, de este csak ezt kaptam a gyógyszertárba és 25-ös érzékenységű. szerinted ebből még lehet vmi? a tüneteim ugyanezek sőt szag undorom is van, vmeik nap majdnem hánytam is össze vissza öklendeztem a palacsinta szagától:S én is x-epillel szoktam tesztelni, de nem tudom h az kimutatná e most nemvárt napján, mert asszem az is 25ös vagy 20as, vhogy igy:S de probáld meg. megy a drukk és jelezz vissza h mitörtént veled:)
15/15 anonim válasza:
megy a drukk ezerrel:) Irj mi van veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!