Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki aki ért az ovu tezsthez...

Valaki aki ért az ovu tezsthez meg az ovus fájdalomhoz megmagyarázná? Segítene aki ért hozzá?

Figyelt kérdés

szóval : 28 napos a ciklusom, és érzem mikor közép időn vagyok, most is igy volt majd csináltam szombaton egy tesztet ami nega lett ez ok, mert 2 3 4 ére irta a ciklus.hu is hogy vigyázat, na már most kedden 2 án már pozi volt a teszt és fájt is a petefészkem mint a nyavaja, tehát ez is ok, majd ma pénteken próba ként hogy ma már ugyis nega lesz csináltam még egyet, de erre pozi lett, most akkor mi van?

mi fáj az ovulálás vagy ha kiszabadul a pete?

2011. aug. 5. 15:20
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
ja meg direkt csináltam előbb mint az ovum volt és az tényleg negatív volt mert halovány csík volt ugyhogy mostmár meg tudom különböztetni hogy mikor pozi.
2011. aug. 8. 11:00
 12/13 anonim ***** válasza:
hát lehet,hogy mégis baba van a dologban.csinálj még egy tesztet:)
2011. aug. 8. 11:00
 13/13 A kérdező kommentje:
bár ugy lenne, gondoltam majd holnap. ja meg ez 25 ös teszt volt.
2011. aug. 8. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!