Valaki aki ért az ovu tezsthez meg az ovus fájdalomhoz megmagyarázná? Segítene aki ért hozzá?
szóval : 28 napos a ciklusom, és érzem mikor közép időn vagyok, most is igy volt majd csináltam szombaton egy tesztet ami nega lett ez ok, mert 2 3 4 ére irta a ciklus.hu is hogy vigyázat, na már most kedden 2 án már pozi volt a teszt és fájt is a petefészkem mint a nyavaja, tehát ez is ok, majd ma pénteken próba ként hogy ma már ugyis nega lesz csináltam még egyet, de erre pozi lett, most akkor mi van?
mi fáj az ovulálás vagy ha kiszabadul a pete?
két napig éreztem mondhatni akkor ilyen nehezen reped meg tüszikém ? vagy nagy volt?vagy mi? meg hogy ma még erősebb volt az ovu tesztem mint kedden, akkor ma akció?
de köszönöm a választ
hát lehet, hogy kedden csak próbálkozott a szervezeted és mostanában lesz ovud
de az lenne a legbiztosabb, ha mellette hőmérőznél is, mert így csak találgatni lehet
ovuteszt + hőmérőzés = elég pontosan belőhető az ovu
nem lehet, hogy terhes vagy? sokszor az ovutesztet használják a terhestetszt előtti jóslótesztként (mondjuk nekem nem vált be, mert akkor is pozit mutatott, amikor babát vártam, és akkor is,a mikor nem, de sokaknál jelzi a babát)
én ellőnék egy terhességi tesztet
Nem töltenéd fel a képeket róluk? Lehet, hogy eddig nem is voltak pozitívak az ovu tesztek, ugyanis általában mindig két csík van rajta. Akkor pozi, ha a tesztvonal erősebb, mint a kontrollcsík.
Ha látnánk a teszteket, tudnánk segíteni!
Előző vagyok.
Egyszer tettem fel hasonló kérdést, és az egyik kedves válaszoló megosztotta velem az ő sorozatát. Íme:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!