Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5-6 napja késik a mensim....

5-6 napja késik a mensim. Csináltam tegnap délben tesztet /Gabriell/ és - lett! Lehetek terhes ezek után is?

Figyelt kérdés
Nagy az alhasam és feszül is, néha beleszúr. A bőrömön nagyobb pattanások jelentek meg, eddig nem voltak még ilyenek nagyon, a mellbimbóm talán kicsit érzékenyebb, de lehet, hogy már bemesélem.
2009. ápr. 9. 13:16
1 2 3
 21/26 nini24 ***** válasza:

szia!

Örülök neked! :) Még nekem se jött meg: ):):))))) És jele sincs:) Nagyon reménykedek, és drukk mindkettőnknek! :) Kellemes húsvétot, kedden találkozunk, várom az infót itt fent :) Puszi!

2009. ápr. 11. 17:38
 22/26 A kérdező kommentje:
Szia! Hát sajnos megjött ((((((((( Te hogy állsz? Remélem Neked nem, drukk!
2009. ápr. 14. 08:47
 23/26 anonim ***** válasza:
a fene pedig úúúgy szorítottam :( nem baj,jön a kövi hónap :D
2009. ápr. 14. 14:49
 24/26 nini24 ***** válasza:

Szia!

Sajnálom, hogy megjött! De ne keseredj, új hónap, új remények! :)

Nekem még mindig nem, de már bosszantó! :( tegnap is nega lett a teszt, tehát sztem nem babó! :( várok még egy hetet, aztán doki! :(

2009. ápr. 14. 20:49
 25/26 A kérdező kommentje:

Hát igen, ezt a hónapot meg várom, ha most sem jön, akkor megyek a dokihoz, hogy segítsen! Szorítok, még lehet babó!

ne várj még egy hetet szerinte,menj előbb!

2009. ápr. 15. 08:37
 26/26 nini24 ***** válasza:
Na, elmentem ma dokihoz, már nem bírtam idegekkel! :) De szó szerint! A hormonjaim kiéleződtek a páromra, és kapott szegény a hétvégén hideget, meleget. Így maradt a doki:) Nincs babó sajnos, viszont remek bizonyítéka annak, milyen jó is sokáig szedni a fogigátlót :( nem volt peteérésem, és ki is maradt a menszi. Látott most UH-n egy 18mm-es tüszőt, azt mondta, lassanlassan az repedhet :), de ha nem jön meg 1 hónap múlva sem, akkor kontroll. ill, ha baba miatt nem jön meg, akkor meg azért :) Szóval ennyi velem:) Jó babásodást mindenkinek!
2009. ápr. 16. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!