Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5-6 napja késik a mensim....

5-6 napja késik a mensim. Csináltam tegnap délben tesztet /Gabriell/ és - lett! Lehetek terhes ezek után is?

Figyelt kérdés
Nagy az alhasam és feszül is, néha beleszúr. A bőrömön nagyobb pattanások jelentek meg, eddig nem voltak még ilyenek nagyon, a mellbimbóm talán kicsit érzékenyebb, de lehet, hogy már bemesélem.
2009. ápr. 9. 13:16
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem is pár nap múlva tesztezz újra! addig is próbálj pihenni és nyugodt maradni, ne idegeskedj sokat ezen! ha van baba, akkor van, ha meg nincs akkor legközelebb sikerül! tudom könnyű mondani, de nehéz betartani a pihenést és a nem ezen a témán való rágódást!

De ha az jár az eszedben hogy a babódnak teszel jót ha nyugodt vagy akkor könnyebb lesz talán...

Drukkolok neked hogy pocaklakód legyen! :)

Viszont engem érdekelne a doki neve, akit említettél! én is Pécsi vagyok és jó nődokit keresek!

előre is köszi

2009. ápr. 9. 14:47
 12/26 A kérdező kommentje:

ez 3 hónapja)) előtte mennyi ideig szedtél gyógyszert? én kb. 4-5 évig? remélem összejön!

igen, ez a legrosszabb, hogy nem tudom mi van!!! csak erre tudok gondolni, Te?

amúgy az elmúlt 3 hónapban rendszeresen beállt a mensim is, ezért nem értem,hogy már jócskán késik, de akkor miért nega??????????

2009. ápr. 9. 14:53
 13/26 A kérdező kommentje:

Pécsi válaszoló!

A doki neve dr. Panka Tibor, a Toldi utcában találod meg. Bátran ajánlom, nagyon jó a híre)))))06-72/536-000 -át hívod és ott kéred a 5176 melléket!

2009. ápr. 9. 14:57
 14/26 nini24 ***** válasza:
Én előtte 6 évig szedtem a bogyót! Nekem is az előző mesim pontosan szépen megjött, gondoltam, akkor tök jó, nincs ebben hiba. Dokinál is voltam utána, rákszűrés, beszélgetés, stb. Mondjuk ő azt mondta, várjunk még 2 ciklust, utána próbálkozzunk. Nem magyarázta meg miért, csak hogy jobb lenne. Kérdeztem, mi lenne, ha mégis becsusszanna a baba, azt mondta semmi gond nem lenne...Szóval...:)De mindent rendben talált, akkor voltam a 10.napomon, látott szép nagy tüszőket is :)( Főleg így a júli 1es dátum miatt vált sűrgetőbbé a babci! :(
2009. ápr. 9. 15:03
 15/26 nini24 ***** válasza:
Ja, és én is egyfolytában ezen rágódok! :( Méred a hődet? Nekem tegnap vissaesett 3 tizedet, de ma visszament. Tegnap már beletörődtem, hogy megjön, erre ma visszament a hőm, viszont nega a tesztem :(
2009. ápr. 9. 15:06
 16/26 A kérdező kommentje:
Nem mérem, nem is értem a lényegét! Elmagyaráznád kérlek!
2009. ápr. 9. 15:11
 17/26 nini24 ***** válasza:

Szóval, én is most tanultam :) A lényeg, hogy minden reggel, rögtön ébredés után, annyi mozgás legyen csak, hogy kinyúlsz a lázmérőért:), megméred a hődet, minden np lehetőleg ugyanabban az időben. 20 perc eltéréssel max. Lejobb, ha higanyossal. 5 percig kell bent tartanod, lehet szájban, vagy hüvelyben. Van erre egy ciklus.hu nevű oldal, ahol fel is jegyezheted a mért értékeket. Na szóval, ez azért jó, mert látod, mikor van peteérésed, van-e egyáltalán, és mikor fog megjönni. Illetve a megjövés nem 100%, de a pé igen. Ha menstruálsz, alacsonyabban van a hőd, majd a 10-15. nap környékén valahol nagyon leesik, majd ha ezek után legalább 5 napig emlkedik, akkor az eséskor volt peteérsed. Ezután elkezd ugye emelkedni a hőd, egészen a mensi idejéig, amikor is, ha nem történt megtermékenyülés, a hő leesik, és megjön. De nézd meg a babtervezok.otthona.net-et. Sok hasznos infót találsz, példagörbékkel stb.

Ha baba van, nem esik le a hő, hanem fent marad. Így mondják az okosok :)

2009. ápr. 9. 16:07
 18/26 anonim ***** válasza:

(első válaszoló:-) vok)

köszi szépen remélem mostmár alakul valami én is drukkolok mindenkinek!!!

2009. ápr. 9. 16:45
 19/26 A kérdező kommentje:

Jó reggelt mindenkinek! Még mindig nem jött meg )))))))

Remélem már nem is fog))))) Hogy állsz? Neked? Nincs semmi jel arra, hogy megjönne!!!! Nem hőmérőzök, már nincs értelme vagy mégis??! már nagyon a hasam se szúrkál ))))

2009. ápr. 10. 09:33
 20/26 A kérdező kommentje:
kedden leszek csak ismét! addig szurkolok, hogy ne jőjjön meg! Jó 7végét!
2009. ápr. 10. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!