Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akkor valószínűleg ma vagy...

Akkor valószínűleg ma vagy holnap lesz az ovu, ugye?

Figyelt kérdés

Csináltam tegnap este egy LH tesztet,nagyon halványan ,de volt 2. csík,együtt voltam a párommal.

Eddíg halványan sem jelezte a 2. csíkot,csak most.

Ha már itt vagyunk,akkor lehet az hogy megfogant a baba? Mert feszül a hasam alja és olyan mensi előtti érzésem van.HSGm volt hétfőn,így gondoltam próba cseresznye.

Tudom korai,de lehet hogy sikerült?

2009. ápr. 9. 12:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Minden lehet, de én azt gondolom, hogy még nem lehet jele, mert nagyon kevés idő telt el, és még be sem ágyazódott. Szerintem még legyetek együtt az elkövetkezendő héten, legalább 2 naponta!
2009. ápr. 9. 12:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia! Ha erősen jelzi a két csikot akkor pozitiv a teszt.

A pozitiv tesztelés után 24-36 óra múlva lesz az ovulációd. Szerintem is két naponta legyetek most együtt.

2009. ápr. 9. 12:25
 3/6 anonim ***** válasza:
A nagyon halvány csík még negatív eredmény. Több napon keresztül lesz halvány a 2. csík és 1 vagy 2 napig ugyanolyan erős mint a controllcsík. Én mérném mellé a hőmet is , így biztosabb eredményt tudsz majd. A baba még nem foganhatott meg sajnos, mert azt viszont egyáltalán nem éreznéd még.. mivel a beágyazódáshoz is 10 nap kell minimum. Ja, és nem is írod, hogy hányadik napján jársz a ciklusodnak....?
2009. ápr. 9. 12:26
 4/6 A kérdező kommentje:

15.napon járok

de a ciklus hosszúságom kb.32-33 naposak

ezzel a teszttel sohasem volt halvíny csíkom sem még,azért gondoltam hogy talán akkor ma vagy olnap rendes csíkos lesz,remélhetőleg

2009. ápr. 9. 12:34
 5/6 Grófházy ***** válasza:

csak akkor pozitív ha a csík erősebb mint controllcsík.

Érdemes eltenni őket,és összehasonlítani.Így szépen látszik,ahogy erősödik,hogyan emelekdik az LH szinted.

Ha pozitív az akkor nagyon pozitív.Nem kicsit erősebb.Egészen intenzív lila.

A pozitív tesztre köv.24-36-óra és akkor lesz az ovuláció.Legalábbis a tudomyány szerint.Mi az első negatí napon akcióztunk,sikerrel :)

Milyen tesztet használsz?

Niki

2009. ápr. 9. 18:30
 6/6 A kérdező kommentje:

hát sajnos nem jött össze mert a tegnap meg már még halványabb volt... akkor tuti nem volt ovu:( nah ezért is járok dokihoz..de gondoltam HSG után hátha megmozgatott valamit

nem tudom milyen mert a tesz-veszen lehetett tök olcsón rendelni,és a barátosném rendelte nekem,de a papíros nem a kazettás

megint le vagyok konyulva:( 2 hét múlva megyek a nőgyogyászhoz,aki elküld endokrin kivizsgálásra...nem úszom meg pedig azt hittem most talán volt pé-m:(

2009. ápr. 10. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!