Akkor valószínűleg ma vagy holnap lesz az ovu, ugye?
Csináltam tegnap este egy LH tesztet,nagyon halványan ,de volt 2. csík,együtt voltam a párommal.
Eddíg halványan sem jelezte a 2. csíkot,csak most.
Ha már itt vagyunk,akkor lehet az hogy megfogant a baba? Mert feszül a hasam alja és olyan mensi előtti érzésem van.HSGm volt hétfőn,így gondoltam próba cseresznye.
Tudom korai,de lehet hogy sikerült?
Szia! Ha erősen jelzi a két csikot akkor pozitiv a teszt.
A pozitiv tesztelés után 24-36 óra múlva lesz az ovulációd. Szerintem is két naponta legyetek most együtt.
15.napon járok
de a ciklus hosszúságom kb.32-33 naposak
ezzel a teszttel sohasem volt halvíny csíkom sem még,azért gondoltam hogy talán akkor ma vagy olnap rendes csíkos lesz,remélhetőleg
csak akkor pozitív ha a csík erősebb mint controllcsík.
Érdemes eltenni őket,és összehasonlítani.Így szépen látszik,ahogy erősödik,hogyan emelekdik az LH szinted.
Ha pozitív az akkor nagyon pozitív.Nem kicsit erősebb.Egészen intenzív lila.
A pozitív tesztre köv.24-36-óra és akkor lesz az ovuláció.Legalábbis a tudomyány szerint.Mi az első negatí napon akcióztunk,sikerrel :)
Milyen tesztet használsz?
Niki
hát sajnos nem jött össze mert a tegnap meg már még halványabb volt... akkor tuti nem volt ovu:( nah ezért is járok dokihoz..de gondoltam HSG után hátha megmozgatott valamit
nem tudom milyen mert a tesz-veszen lehetett tök olcsón rendelni,és a barátosném rendelte nekem,de a papíros nem a kazettás
megint le vagyok konyulva:( 2 hét múlva megyek a nőgyogyászhoz,aki elküld endokrin kivizsgálásra...nem úszom meg pedig azt hittem most talán volt pé-m:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!