Mennyi idő a beágyazódás?
Figyelt kérdés
A fogantatástól mennyi idő a beágyazódás? És azt lehet érezni?2008. márc. 3. 15:59
11/14 anonim válasza:
Húha, akkor lehet hogy babás vagy? :) Nyomhatnál egy tesztet. 20-as érzékenységűt! :)
12/14 anonim válasza:
Még azt nem írtam hogy az is előfordulhat, hogy valakinél hosszabb a beágyazódás, és akkor nem termel még a szervezet nagyobb hcg mennyiséget amit kimutatna a teszt. De nagyrészt a 14. dpo-n már a teszt igazat mond. De mint írtam már korábban vannak kivételek.
13/14 A kérdező kommentje:
20-as érzékenységű teszt? Milyen az? Ma már 4. napja késik, és még mindig 37 és feletti a hőm. :)))
2008. márc. 5. 08:31
14/14 anonim válasza:
Nagy a valószínűsége hogy babás vagy :D
Gabriel, Gravi Hcg, Easy Perginancy, ezek mind 20-asok. Kisebb koncentrációban kimutat hcg-t mint a 30-asok. :)
Írd meg! Mindig visszanézek a kérdésedhez :D Kiváncsi vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!