Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi idő a beágyazódás?

Mennyi idő a beágyazódás?

Figyelt kérdés
A fogantatástól mennyi idő a beágyazódás? És azt lehet érezni?
2008. márc. 3. 15:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
3-4 nap
2008. márc. 3. 16:01
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
a 3-4 nap igen kevés. Lehet az 6-10 nap is. Ezért mutatják ki az terhességi tesztek kb. NKM napján vagy 1-2 nappal előtte, mert a beágyazódás után mutatják ki a tesztek a terhességet.
2008. márc. 3. 16:03
 3/14 A kérdező kommentje:
viszont van olyan, akinek ki sem mutatja csak az NKM után egy héttel
2008. márc. 3. 16:07
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyénenként változó. Lehet 8-14 nap között is. Van aki érzi. Szúrkálós belenyilalások jelentkeztek nálam is. Persze én a menstruációs fájdalmakat és a peteérést is mindíg megéreztem.

Üdv. 21 hetes kismama

2008. márc. 3. 16:07
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, van akinél még kell jó pár nap, de az a ritkább. Legtöbbször azért NKM napján, peteérés után a 14. napon már kimutatja a teszt, ha halványan is.
2008. márc. 3. 16:08
 6/14 A kérdező kommentje:
azért ide is elég sokan írnak olyanok, akiknek csak az NKM után egy héttel vagy legalább is 3-4 nappal mutatta ki, tehát szerintem azért az nem olyan ritka eset.
2008. márc. 3. 16:09
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ha van kedved látogass el a www.babatervezok.otthona.net oldalra. Ott sokan vezetnek görbét, és már kb. 60.dik kismamánál tartunk. Megmondom őszintén 95%-ban NKM napján már pozit teszteltek. Biztos vannak kivételek, bár az oldalon amit írtam neked, nekem nem tűnt fel senki aki később tesztelt volna pozitívat mint NKM. Max akkor ha addig nem tesztelt. Szorítok neked, hogy babás legyél minél hamarabb ha azt szeretnéd!
2008. márc. 3. 16:17
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Akkor persze történhet későbbi pozitív tesztelés ha a peteérési utáni luteális fázis kevesebb mint 14 nap.

Akkor simán lehet, hogy NKM napján nega a teszt.

2008. márc. 3. 16:20
 9/14 A kérdező kommentje:
akkor ezt most nem értem, a luteális fázis a pétől kezdve mindig 14 nap nem? Tehát a ciklus második fele 14 nap! Nekem viszont tegnap kellett volna megjönnie, ez tuti, mert nagyon rendszeres ciklusaim vannak, tehát az lett volna a 14. nap. Akkor most valamit nagyon nem értek az utolsó válaszoló hozzászólásából.
2008. márc. 3. 19:00
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia a luteális fázis lehet egyeseknél kevesebb nap.

Link: [link]

Tényleg nem kötözködős vagyok, de tényleg sok nőnek van ám hogy nincs 14 napos luteálisa. Nekem pl. 13 napos szokott lenni. És ezt teljesen természetes. De többnél láttam, akinél kevesebb volt.

2008. márc. 4. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!