Mikor kezdenek tünetek előjönni? Mikor megtermékenyült a pete, vagy mikor már beágyazódott? És ha beágyazódástól eltelt 2 hét láthat már vmit a doki?
Figyelt kérdés
2011. aug. 3. 15:50
11/14 A kérdező kommentje:
nekem meforal 1000-et írt a doki,egy ideig jó volt és normálisan megjött a menstruációm viszont később nem volt jó és elkezdett tőle viszketni ott lent.fogyni nem tudok.
2011. aug. 3. 19:14
12/14 Manka68 válasza:
Szia!
Nem hiszem, hogy összefüggés lenne a meforal és a viszketés között. Ez egy cukorcsökkentő gyógyszer. Nekem 3 havonta kell mennem terheléses vérvételre, hogy megnézzék, javult-e valamit a helyzet. Remélem, nem hagytad abba a meforalt. Ha nem tudsz fogyni, akkor vagy nem jól diétázol (az legalább olyan fontos, mint a meforal), vagy más gond is van. Nekem a pajzsmirigyem is alulműködött, sajnos gyakran együtt jár az IR-rel.
Fontos lenne, hogy rendben legyenek ezek a dolgok, mert nem csak teherbe esni nehéz így, hanem megtartani is a babát.
13/14 A kérdező kommentje:
már nem szedem...
nélküle jobb a közérzetem és a viszketés is elmúlt.Mindig szédültem és rettenetesen szomjas voltam.amúgy a doki nem mondta,hogy diétáznom kell ,csak szedjem a gyógyszert.
2011. aug. 4. 14:58
14/14 Manka68 válasza:
Hát pedig mindkettő fontos lenne. Elég hanyagnak tűnik a dokid. Gondolom akkor nem is voltál mostanában terheléses vérvételen. Azért ilyen fontosak ezek, mert a magas inzulin és cukor tönkreteszi a petesejteket, és a méhnyálkahártyát. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!