Ki hogyan esett teherbe / fogant meg. Gondolok itt azokra, akik védekezés mellett estek teherbe / fogantak meg egykoron. Milyen bibi csúszott a dologba?
Jómagam az ikertesómmal (előttünk a bratyóm is) gyógyszerváltás miatt csúsztunk be...Ennyit arról, hogy folyamatos a védelem :D
Ha egy mód van rá, inkább más kárán tanulnék, mint a magamén. Segítenétek ebben, mire érdemes figyelni? Én most már tabit szedek, de úgy tűnik gyógyszert kell váltanom, ha szedhetek egyáltalán...
Igen, a gyógyszerváltásnál nagyon figyelni kell.. :))Én szoptatás alatt szedtem a gyógyszert, a kislányom akkor volt 2 éves. Kértem az orvost, írjon másik gyógyszert, mert minden elválasztási próbálkozásom becsődölt..fel is írt egyet (Marvelon), azt mondta, ennek a tejbe is átmegy az íze, nem fogja szeretni a lányom. Hát ez nem jött be, ő boldogan szopizott tovább, én meg szedtem a gyógyszert nyugodtan..az 1. hónapban nem jött meg tőle... A doki megnyugtatott, biztos a gyógyszerváltás, meg a hormonok.., de a 2. hónapban se volt semmi.. a doki megvizsgált, azt mondta, nincs semmi, majd megjön. A 3. hónapban már én csináltam tesztet, mert megint kimaradt.. + lett :))) A doki még akkor is azt mondta, hogy vagy baba, vagy daganat.. Baba volt, a 3. :)))
A 4 babámnál már nem volt ennyire bonyolult a dolog. Akkor már 10 éve szedtem ugyanazt a gyógyszert és 2007 decemberében volt egy csúnya hasmenéses, magas lázzal járó betegségem, amire antibiotikumot kaptam. Szedtem is rendesen, meg is gyógyultam. A gyógyszert persze folyamatosan szedtem, de nem gondoltam arra, hogy a betegség bekavarhat...Januárban még rendesen megjött. Utána 1 hétig Egyiptomban voltunk, szinte körülöttem mindenki hányt, hasmenése volt, émelygett a szokatlan kajáktól, én meg élveztem az egészet, még a fűszerpiacot is végig tudtam nézni :))) Aztán, amikor haza jöttünk, februárban már nem jött meg..az orvos másnap fogadott, és majd leestem a vizsgálószékről, amikor bejelentette, hogy szerinte úgy 10-11 hetes terhes lehetek... Ő a 4. babánk.
Az ilyen kalandos fogantatásuk ellenére mindkettő gyerek gyönyörű és teljesen egészséges. Nálunk velük kerek a világ. Nem is tudom már nélkülük elképzelni az életemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!