Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 6 hetes vagyok, nem birok...

6 hetes vagyok, nem birok enni. Normalis ez?

Figyelt kérdés
az utolso mensim januar 21-en volt...igy kb 6hetes lehetek,de nem birok enni csak neha gyumolcsot...valamit ugy ennek erzesem van ,de ha meg is kivanok valamit 2kanallal eszem belole es mar nem kivanom...emelygek csak de nem hanyok...ez baj...?
2008. márc. 3. 14:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Teljesen normális. Nekem sem volt étvágyam az első 2-3 hónapban, még fogytam is. Nem volt hányinger meg rosszullét, meg semmi tünetem nem volt, talán csak fáradékonyabb voltam, de semmi más. És valahogy nem kívántam semmit sem enni. Nincs ezzel semmi baj. Emlékszem, az utolsó két-három hónapban annyit ettem, mint egy paci, szóval ez teljesen változó lehet. Ne aggódj, nem lesz semmi baj. Az én babám már négy hónapos és szép egészséges, pedig a világon semmi tünetem nem volt a terhesség alatt. Az étvágytalanság normális és nem okoz bajt.
2008. márc. 3. 14:06
 2/4 anonim ***** válasza:
nem hiszem, hogy baj, hogy nem hánysz. Édesanyám sem hányt velem, és itt vagyok 26 évesen. A B6-ot lehet szedni kismamiknak. Vagy ajánlani szokták itt még a háztartási kekszet émelygésre.
2008. márc. 3. 14:07
 3/4 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat,csak aggodom...
2008. márc. 3. 14:15
 4/4 anonim ***** válasza:

szia, sajnos ez sokaknál így van. én 3hónapig hánytam és nem is tudtam enni, fogytam is / amúgy is 42kg vagyok, ebből leadtam hármat / már 19hetes vagyok, már teljesen jól vagyok és jön vissza az étvágyam is, meg a kilók is :D

boldog babavárást

2008. márc. 3. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!