Volt-e vkinek arra példa, hogy diane35-öt szedett és az abbahagyása után rendszeres nemi élet mellett 1-2 hónapon belül teherbe esett?
a diane 35 nagyon kevés hormont tartalmaz, igy ha az utsó szem beszedése után vártok két hetet, már kiürül a szervezetből, és kb pont akkor tartasz félidőben a ciklusodban , igy az első hónapban is összejöhet és nem lesz semmi baj!
nekem ezt mondta a dokim! :-)
sok szerencsét neked!
A 14:35 versenyzőnek üzenem, hogy a Diane a jelenleg piacon lévő egyik legerősebb fogigátló:)
Átlag 2-3 hónap kell, hogy kitisztuljon. Én 3 évig szedtem, 1 éve nem szedem, ma reggel pisiltem csíkosat:D
nekem bőrdoki irta fel a diane 35öt az arcom miatt! szólt hogy mellékhatásként fogamzásgátlóként hat! és ha babát szeretnénk, hagyjam abba és a következő hónapban lehet próbálkozni!
Nekem azonnal sikerült! :) és most volt két éves a kisfiam!
Én mikor abbahagytam a gyógyszert, a dokim azt mondta azonnal lehet próbálkozni.Két évig próbálkoztunk, és a meddőségiben kötöttünk ki.Ja és mindkettőnknél minden rendben van.
Nekem nem jött be.Minden szervezet más,kívánom Neked, hogy mielőbb sikerüljön teherbe esned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!